Letgo'dan kulaklık alınır mı?

Bu şekilde olabileceğini sanmıyorum çünkü görüntülü konuşmamızda kargocu eve gelecek ben kulaklığı görer vaziyette kargocuya verecek ve kapıyı kapatacak misal veriyorum ben de 1 dakika içinde havale edeceğim parayı. Adamın eski satmış olduğu ilanlara bakabilir misiniz?

fiyatlar aynı şekilde letgo da 700 400 500 civarında yeni g933 ilanları var hepsinin toplu bir dolandırıcı grubu olmayacağını varsayarsak oldukça güvenilir bir fiyat ki ürünün mikrafonu çalışmıyor.
Ben siziin eve gelince onay verceginizi bilmiyordum. Öyle olacaksa alınabilir. En kötü kargo paralarını siz ödersiniz. Oda çok patlamaz zaten

Ben siziin eve gelince onay verceginizi bilmiyordum. Öyle olacaksa alınabilir. En kötü kargo paralarını siz ödersiniz. Oda çok patlamaz zaten
Yok hayır kargocu o şahısın evine gelip ürünü alıp bana getirecek onun evinde bir görüşme gerçekleştireceğiz.

Param Güvende ile para gec vs gitmiyor, onayladıgın an satıcıya ulasıyor; arkadasa sunu teklif edin paranın yarısını kargoya verdiginde yarısını da kargoyu actıgında atacagım kabul ederse alın.
"Alıcının ürünü teslim alması ile başlayan yasal iade hakkı süresi olan 14 günün sonunda ürün bedelinden işlem bedeli düşülerek kalan tutar kurumsal satıcılarımızın hesabına aktarılır" yazıyor acaba 14 günün illaki sonunda mı gönderiyor hiç bir tanıdığınız satış yaptı mı?

Son düzenleme:
Yok hayır kargocu o şahısın evine gelip ürünü alıp bana getirecek onun evinde bir görüşme gerçekleştireceğiz.

"Alıcının ürünü teslim alması ile başlayan yasal iade hakkı süresi olan 14 günün sonunda ürün bedelinden işlem bedeli düşülerek kalan tutar kurumsal satıcılarımızın hesabına aktarılır" yazıyor acaba 14 günün illaki sonunda mı gönderiyor hiçbir tanıdığınız satış yaptı mı?

Kurumsal ile bireysel farklı bildigim kadarıyla daha bugün Param Güvende ile odeme yaptım ve miktar alıcıya gitti.

@GFYT @paxizm Yardımlarınız için teşekkür ederim, cumartesi sabahı arkadaş ile görüntülü konuşma yaparak alışverişimizi tamamladık kendisi çok iyi bir birey çıktı bugün itibari ile de kulaklık elime sapasağlam ulaştı böylelikle dolandırılmadan bir alım daha yapmış oldum :).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı