Lethal Company nasıl?

Lethal Company güzel bir oyun farklı seedlerde yanj farklı haritalarda uzay çöpleri toplayıp sattığımız bazı farklı canavarlar la karşılaştıgımız escspe the backroms gibi biraz troll bir oyun. Gerçekten özen gösterilmiş bir oyun karakterin hareketleri olsun tatlı bir hava katıyor ben şahsen sevdim. Oyunun daha Türkçe yaması yok, Türkçe yama gelse tadından yenmez.

Kimse takmamış bende bu sorunun cevabını arıyorum. D

Lethal Company oynayın oynatın gülme krizine girebilirsiniz hatta öyle bir mantığı var ki oyunun. Bir canavar çeşidi var gelip sizi yakalarsa boynunuza dolanıyor önünüzü göremiyorsunuz, sanki biri ağzınızı kapatmaya çalışıyormuş gibi bir ses çıkıyor. Gülmekten oynayamamıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lethal Company güzel bir oyun farklı seedlerde yanj farklı haritalarda uzay çöpleri toplayıp sattığımız bazı farklı canavarlar la karşılaştıgımız escspe the backroms gibi biraz troll bir oyun gerçekten özen gösterilmiş bir oyun karakterin hareketleri olsun tatlı bir hava katıyor ben şahsen sevdim oyunun daha Türkçe yaması yok Türkçe yama gelse tadından yenmez.

Lethal Company oynayın oynatın gülme krizine girebilirsiniz hatta öyle bir mantığı varki oyunun bir canavar çeşidi var gelip sizi yakalarsa boynunuza dolanıyor önünüzü göremiyorsunuz sanki biri ağzınızı kapatmaya çalışıyor muş gibi bir ses çıkıyor gülmekten oynayamamıştım.

Bende arkadaşlarımla oynamayı planlıyorum fakat oyunun singleplayerı varsa arkadaşlarım almadan alıp önden denemek istyiorum singleplayerı var mı spoiler falan yemek istemiyorum videolarına bakamadım.

Bende arkadaşlarımla oynamayı planlıyorum fakat oyunun singleplayerı varsa arkadaşlarım almadan alıp önden denemek istyiorum singleplayerı var mı spoiler falan yemek istemiyorum videolarına bakamadım.

Evet Single Player da var Online da var ama Single Player önermem eğer ölürseniz üzerinzdeki tüm ekitmanlar gidiyor ve çok riskli olduğunu düşünüyorum size bir 2 veya 3 gün veriyor ilk seviyeler olduğu için 180 coinlik eşya toplamanız ve bunu 7 bölgeye götürmeniz gerek aksi takdirde boş dönerseniz gemiye veya ölürseniz itemler dışarıda kaldığı için bir kazanç elde etmiyor sunuz tavsiyem Online oynamaktır oyunun mantığını anlamazsanız tekrar yazımı cevaplayın isterseniz beraber girip her şeyi gösterebilirim Türkçe yama hala yok.

Evet Single Player da var Online da var ama Single Player önermem eğer ölürseniz üzerinzdeki tüm ekitmanlar gidiyor ve çok riskli olduğunu düşünüyorum size bir 2 veya 3 gün veriyor ilk seviyeler olduğu için 180 coinlik eşya toplamanız ve bunu 7 bölgeye götürmeniz gerek aksi takdirde boş dönerseniz gemiye veya ölürseniz itemler dışarıda kaldığı için bir kazanç elde etmiyor sunuz tavsiyem Online oynamaktır oyunun mantığını anlamazsanız tekrar yazımı cevaplayın isterseniz beraber girip her şeyi gösterebilirim Türkçe yama hala yok.

Aldık arkadaşla oynadık hiçbir şey anlamamamıza rağmen eğlenceliydi tavsiye derim oynayın oynatın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı