Steam Level kasmanın ücretsiz bir yolu var mı?

SticMn

Decapat
Daha fazla  
Steam profilimi duzenlemek istiyorum fakat oyle Steam'e para yatiran biri degilim. Profile GIF eklemek icin 10 level olmaliymisiz. Level kasmak icinde oyunun kartlarini toplamak filan gerekiyormus veya Steam puan dukkanindan rozet almaliymisiz. Nasıl bedavaya puan kasabilirim, bilgisi olan varsa yazabilir mi?

Klavyeyi İngilizce kullandigim icin cok yazim hatasi oldu kusura bakmayin.

Oyun incelemelerinin altına komik, şimdilerde popüler veya bilgilendirici incelemeler yazabilir, tartışmalara katılabilir veya satışını yapanlardan cüzi miktar karşılığında ödül alıp puan kazanabilirsiniz.

Steam profilimi duzenlemek istiyorum fakat oyle Steam'e para yatiran biri degilim. Profile GIF eklemek icin 10 level olmaliymisiz. Level kasmak icinde oyunun kartlarini toplamak filan gerekiyormus veya Steam puan dukkanindan rozet almaliymisiz. Nasıl bedavaya puan kasabilirim, bilgisi olan varsa yazabilir mi?

Eskiden kasılıyordu fakat şu an öyle kolay değil, kart toplamak yerine item satıştan 10000 puan alabilirsiniz 100 lira falan oluyor Max

Hocam kütüphanenizdeki oyunları oynayın oynadıkça kart düşecek o kartları da birleştirince XP almış olursunuz.

Hocam kütüphanenizdeki oyunları oynayın oynadıkça kart düşecek o kartları da birleştirince XP almış olursunuz.
Onun içinde para yatırması gerekiyor 5 kartın 3'ünü bedava verdi diyelim, 2 kart için de para vermesi gerek. 0.8 cent gibi herhalde fiyatları.

Eskiden kasılıyordu fakat şu an öyle kolay değil, kart toplamak yerine item satıştan 10000 puan alabilirsiniz 100 lira falan oluyor Max.

Hocam 2000XP ne kadar seviye atlatır? Ben şu an 15 seviyeyim. Çok bir etkisi olur mu?

Şuan lvl atlamak için kaç XP lazım göremiyorum telefondan gözükmüyor o yüzden sorayım dedim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı