Steam Level kasmanın ücretsiz bir yolu var mı?

Hocam 2000XP ne kadar seviye atlatır? Ben şu an 15 seviyeyim. Çok bir etkisi olur mu?

Şuan lvl atlamak için kaç XP lazım göremiyorum telefondan gözükmüyor o yüzden sorayım dedim
39 levelden 40 levele atlamak icin 500 yada 600 xp gerekiyor sanirim bi 7 8 level atlarsin diye dusunuyorum

En ucuza ne kadar puan kasabilirim 300 lira filan yatirabilirim.

Hocam bence en ucuz yoldan kart almak mantıklı ama çok daha fazla seviye kasmak istiyorsanız XP satın almak daha iyi.

4 seviye 5 seviyeye 34 XP kalmis.

Yani mesela hocam bende NFS Heat var 5 tane kartını pazardan alırsam ortalama 0.50 cent tutuyor 20 TL tutuyor ve 100 XP vermiş oluyor

E bunu 6-7 kere yapıp level atlamak yerine direkt 200 TL'ye 1500 XP alabiliyorsunuz.

Son düzenleme:
en ucuza ne kadar puan kasabilirim 300 lira filan yatirabilirim
⭐[VİDEOLU-ANINDA]⭐10.000 STEAM PUANI NET | İtemsatış
bu ilanı alabilirsiniz satıcının 28k başarılı satışı var 70 lira istediğiniz kadar alabilirsiniz baya seviyeniz artar profiliniz güzelleştirebilirsiniz

⭐[VİDEOLU-ANINDA]⭐10.000 STEAM PUANI NET | İtemsatış
Bu ilanı alabilirsiniz satıcının 28k başarılı satışı var 70 lira istediğiniz kadar alabilirsiniz bayağı seviyeniz artar profiliniz güzelleştirebilirsiniz

Ama önemli bir not düşeyim size puanı gönderdikten 14 gün sonra hesabınıza geliyor puanlar maalesef, Steam kaynaklı hepsi.

Bu iyiymis aliyim.

Hocam bu arada size çok güzel bir sayfa önereceğim harika profiller yapıyor.

Instagram sayfasının ismi: Wondxprofiles.
Kesinlikle bir bakın hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Örneğin şuna bakabilirsiniz.

Hocam bu arada size çok güzel bir sayfa önereceğim harika profiller yapıyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu profilleri yapmak ortalama 10-12 bin puan tutuyor DC sunucusuna gidip yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam bu arada size çok güzel bir sayfa önereceğim harika profiller yapıyor.

Bu profilleri yapmak ortalama 10-12 bin puan tutuyor DC sunucusuna gidip yapabilirsiniz.

tesekkurler hocam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı