Dergi verdiği poster ve hediyeleri için alınmaz, alıp detaylıca okumayacaksan abone olmanın da anlamı yok.
Yaklaşık 4 yıl (2007-2011) tamamı abonelikle geçmese de aralıksız LEVEL takip ettim. O zaman hem yabancı dil yoktu hem de teknoloji&oyun haberlerini internetten takip edemiyordum o yüzden alıp çok büyük heyecanla okurdum. İçeriği bol, yazarları kaliteli zamanlardı.
Bilgiye ulaşım kolaylaştıkça dergi ve gazete alımım da hızlı bir şekilde azaldı. İnternette okuduğun bir incelemenin aynısını hiçbir perspektif katmadan dergide de okumak pek bir şey katmıyor insana.
En son geçen sene, uzun bir otobüs yolculuğunda zaman geçsin diye almıştım, yoklukta okunuyor işte.
Oyungezer'i hiç alıp okumadım, bir ara Youtube kanallarında Alt Medya'yı takip ediyordum, eğlenceli güzel sohbetleri vardı. Yazı kalitelerini bilemiyorum.
Sakladığım sayılardan birini bulup hüzünlendim şimdi.
Cenk&Erdem köşesi, DVD'den Sabit Diske Recep Baltaş, okuyucularla muhabbet edilen giriş bölümü (her yazar kendi ismini rezervuar köpekleri filminden bir karakterle değiştirirdi), bitmeyen pes&fifa turnuvaları, LEVID, ismini şu an hatırlayamadığım ama kral "abi" tavsiyeleri veren bir köşe yazarı vardı derginin sonunda ve daha nicesi...)