LEVEL mi Oyungezer mi?

Zusth

Hectopat
Makaleler
7
Yer
Schweinfurt
Daha fazla  
Meslek
Mekatronik Müh.
Profil Kapağı
1521758257
Selam arkadaşlar. Bu iki dergiden birine abone olmayı düşünüyorum. İkisininde nisan ayına özel sayısını aldım ama bir karara varmak zor geldi gibi. LEVEL dergisinin sunduğu poster ve küçük kitap gibi ek hediyeler hoşuma gitmedi değil ancak Oyungezer yazarlarının okuyucuya daha bir ılımlı yaklaşmaları ve yaklaşık 30 sayfa daha fazla olması hoşuma giden noktalar arasında.

Sizin fikrinizi de nedenleriyle birlikte duymak isterim, amacım şu dergi iyi şu dergi kötü tartışması yaratmak değil, yapıcı nedenlerle birlikte az çok bir fikir oluşturmak. O yüzden polemiğe girmeden düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dergi verdiği poster ve hediyeleri için alınmaz, alıp detaylıca okumayacaksan abone olmanın da anlamı yok.
Yaklaşık 4 yıl (2007-2011) tamamı abonelikle geçmese de aralıksız LEVEL takip ettim. O zaman hem yabancı dil yoktu hem de teknoloji&oyun haberlerini internetten takip edemiyordum o yüzden alıp çok büyük heyecanla okurdum. İçeriği bol, yazarları kaliteli zamanlardı.
Bilgiye ulaşım kolaylaştıkça dergi ve gazete alımım da hızlı bir şekilde azaldı. İnternette okuduğun bir incelemenin aynısını hiçbir perspektif katmadan dergide de okumak pek bir şey katmıyor insana.

En son geçen sene, uzun bir otobüs yolculuğunda zaman geçsin diye almıştım, yoklukta okunuyor işte.
Oyungezer'i hiç alıp okumadım, bir ara Youtube kanallarında Alt Medya'yı takip ediyordum, eğlenceli güzel sohbetleri vardı. Yazı kalitelerini bilemiyorum.

Sakladığım sayılardan birini bulup hüzünlendim şimdi.
Cenk&Erdem köşesi, DVD'den Sabit Diske Recep Baltaş, okuyucularla muhabbet edilen giriş bölümü (her yazar kendi ismini rezervuar köpekleri filminden bir karakterle değiştirirdi), bitmeyen pes&fifa turnuvaları, LEVID, ismini şu an hatırlayamadığım ama kral "abi" tavsiyeleri veren bir köşe yazarı vardı derginin sonunda ve daha nicesi...)

Son düzenleme:
Konuyu hortlattım fakat, kesinlikle Oyungezer derim. Level dergisinin kapaktaki editörünün Oyungezer'in kurucu editörü Sinan Akkol tarafından yetiştirildiğini bilmeyenler var sanırım.

Level dergisi 1997 ve 2007 arası çık iyi diyen büyükler var. Ne zamanki Doğan grubu Level'ı satın aldı. Level'ın kemik kadrosu Oyungezer'i kurdu, her şey değişmeye başladı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı