Level Online Sitesi HeurJS-Trojan Alarmı

lawlaw

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Level dergisinin sitesine girdiğim an bilgisayarımdaki Kaspersky (Free versiyon) zararlı site tarzında bir bildirim gönderdi ayrıntılı raporlara girdiğimde ise 2 farklı bildirim daha vardı. Nesne(dosya) tespit edildi ve indirme engellendi şeklinde hepsi aynı siteden geliyor doganfooter yazıyor site olarak levelin sitesi yani. Daha sonra Tespit edilen nesnelere geldiğimde Tespit edilen nesne (dosya) temizlenemiyor dedi. Bu olay ne demek tam olarak? Indirme engellendi demişti fakat şimdi tespit edilen nesne temizlenemiyor diyor. Hemen bir hızlı tarama yaptım bir şey bulamadı. Tam tarama başlattım şu an sonucu yazacağım. Lütfen yardımcı olun virüs sistemimde mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hata resmini atabilir misiniz?

Kaspersky temizlenemiyor demesinin nedeni sitede var olanı zaten temizleyemez. Bilgisayara girecek olanı da engeller. Büyük ihtimalle zaten ya çerez ya yanlış alarm.

Level sitesinde trojan olduğunu sanmıyorum.

Hata resmini atabilir misiniz?

Kaspersky temizlenemiyor demesinin nedeni sitede var olanı zaten temizleyemez. Bilgisayara girecek olanı da engeller. Büyük ihtimalle zaten ya çerez ya yanlış alarm.
Nesne adı: HEUR:Trojan script.redirector.gen gözüküyor. Çok telaş yaptım o yüzden.

Ekran Alıntısı.PNG

Tam Taramanın sonuçlarını atıyorum. Tehdit yok. 4 bulut nesnesi atlandı diyor. Rahat olabilir miyim?
Ekran Alıntısı1.PNG

İlginç. Ben de birkaç sene önce -henüz Technopat ile tanışmamışken- CHIP Online'de gezinirken, yeni sekme içerisinde kendi kendine abidik gubidik, çok gereksiz, saçma sapan siteler açılıyordu.
Ya da sayfa içinde benim bir müdahalem veya onayım olmadan kötü yerlere yönlendiriyordu. (+18)
Bu durum beni oldukça fazla sinirlendiriyordu. Technopat ile tanıştıktan sonra rahat ettim. Burada o tür saçmalıklar yaşamıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı