Leven JS600 SSD alınır mı?

M.2 olarak bu var da SATA fiyatları 400'e dayanmış.

Laptop kullanıyorum hocam, artık deneyim olur almak isteyen arkadaşlarla ilerideki durumlarını paylaşırım :)

@The Prodigy ben şanslı çıktım yine... Aldığım 2. A400 de phison S11 çıktı. 217 TL'ye resmen bedava... JS600'ün de birçok kombinasyonu var. Mavi kutusu olan, siyah vs. bu mavi olan belki Pro ile aynı donanımdadır. Hiçbir şey belli olmaz.

Cumartesi teslim edilecek hocam, sizi bilgilendirim.

Hocam SSD geldi kurulumu yaptım, kontrolcü SM2259XT çıktı, okuma değerleri 430-450 arası çıktı, hazma değerleri ise 350-370 arası çıktı.

Hocam şimdi fark ettim değerler 3. ve 4. sutünda düşüyor;

1686993750479.png

SSD'yi yeni kurdum hiçbir uygulama kurmadım onun da etkisi olur mu, laptop kullanıyorum.

Son düzenleme:
Cumartesi teslim edilecek hocam, sizi bilgilendirim.

Hocam SSD geldi kurulumu yaptım, kontrolcü SM2259XT çıktı, okuma değerleri 430-450 arası çıktı, hazma değerleri ise 350-370 arası çıktı.

Hocam şimdi fark ettim değerler 3. ve 4. sutünda düşüyor;

Eki Görüntüle 1824336

SSD'yi yeni kurdum hiçbir uygulama kurmadım onun da etkisi olur mu, laptop kullanıyorum.

Yazma okuma hemen düşmüş. Alttakiler random yazma ve okuma, o değerler normal. SM2259XT de kötü bir kontrolcü maalesef.

ben dün aldım ve kontrolcüsü Controller : Possible PS3105 or PS3108 çıktı hiç duymamıştım daha mı şanssızım yoksa iyi mi denk gelmiş

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı