altotziki Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 2.044 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #11 Mahmut_ER34 dedi: Biz zaten sıcaklık düşmez demiyoruz ki. Uzun kullanım sonrası ne olur diyoruz. Tozlandığın da filan temizlenirse tabii sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Doğru hocam haklısınız, ama yapacak bir şey yok, ya sıcaklık ya da toz ikisinden birini seçmemiz gerek öyle değil mi?
Mahmut_ER34 dedi: Biz zaten sıcaklık düşmez demiyoruz ki. Uzun kullanım sonrası ne olur diyoruz. Tozlandığın da filan temizlenirse tabii sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Doğru hocam haklısınız, ama yapacak bir şey yok, ya sıcaklık ya da toz ikisinden birini seçmemiz gerek öyle değil mi?
İlatem Centipat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.413 Makaleler 5 Çözümler 4 26 Şubat 2022 #12 altotziki dedi: Doğru hocam haklısınız, ama yapacak bir şey yok, ya sıcaklık ya da toz ikisinden birini seçmemiz gerek öyle değil mi? Genişletmek için tıkla... Isınmamayı seçmen daha mantıklı, 3 ayda 1 temizlemek bilen adam için keyif işi ne de olsa.
altotziki dedi: Doğru hocam haklısınız, ama yapacak bir şey yok, ya sıcaklık ya da toz ikisinden birini seçmemiz gerek öyle değil mi? Genişletmek için tıkla... Isınmamayı seçmen daha mantıklı, 3 ayda 1 temizlemek bilen adam için keyif işi ne de olsa.
altotziki Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 2.044 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #13 İlatem dedi: Isınmamayı seçmen daha mantıklı, 3 ayda 1 temizlemek bilen adam için keyif işi ne de olsa. Genişletmek için tıkla... Temizlik konusunda sıkıntı yok hocam. Önlemi aldım, sıcaklıklar 70 dereceyi geçene kadar temizlemeyi düşünmüyorum açıkçası.
İlatem dedi: Isınmamayı seçmen daha mantıklı, 3 ayda 1 temizlemek bilen adam için keyif işi ne de olsa. Genişletmek için tıkla... Temizlik konusunda sıkıntı yok hocam. Önlemi aldım, sıcaklıklar 70 dereceyi geçene kadar temizlemeyi düşünmüyorum açıkçası.