Lexar JumpDrive V100 test sonuçları nasıl?

PossibleTurco

Kilopat
Katılım
15 Eylül 2020
Mesajlar
6.250
Makaleler
34
Çözümler
28
Birkaç dosya depolamak için bugün BİM'den Lexar JumpDrive 32 GB bir USB aldım. Tabii alır almaz USB 3.0 portuna bağlayıp bir hız testine soktum.
1614976691075.png

Hızları iyi mi? 36 TL gibi bir fiyatı vardı. Açıkçası fiyatı uygun geldi ben de satın aldım.
 
Hocam flash belleği FAT32 olarak formatladıysanız NTFS olarak formatlamanızı öneririm eğer sadece Windows için kullanacaksanız. En iyisi NTFS ancak Windows dışındaki işletim sistemleri ile uyumlu değil galiba. NTFS yaparsanız illaki verim artar ancak ucuz bir flash bellek olduğu için ani hız düşüşleri kaçınılmaz.
 
Son düzenleme:
Attığınız dosyalar küçükse hızı düşebiliyor. Isınıyorsa hızı düşebiliyor.
Peki hocam teşekkürler. :) Umarım SanDisk gibi kötü çıkmaz bu USB. Evde bir sürü USB var hepsinde veri saklıyorum. SanDisk yüzünden 50 GB verim gitmişti. Hata ben de gerçi gidip SanDisk USB alıyorum. Samsung Bar Plus var bir de onun hızları süper.
Hocam flash belleği FAT32 olarak formatladıysanız NTFS olarak formatlamanızı öneririm eğer sadece Windows için kullanacaksanız. En iyisi NTFS ancak Windows dışındaki işletim sistemleri ile uyumlu değil galiba. Sadece Windows 10 ile uyumlu bile olabilir emin değilim. NTFS yaparsanız illaki verim artar ancak ucuz bir flash bellek olduğu için ani hız düşüşleri kaçınılmaz.
FAT32 şu an hocam. NTFS yapıp deneyeyim bir de. Windows dışında bir yerde kullanmayacağım zaten. Hız düşüşleri çok önemli değil bence aşırı olmadığı sürece. :)
 

Geri
Yukarı