darkbabba Hectopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 13 Kasım 2022 #1 Oyunu yeni yükledim ilk kez sürdüm sorunsuz çalışıyordu vites çalışmadı çıktım. Ayarları yaptım ama araç ilerlemiyor şimdi G29 kullanıyorum vitesle vites atmıyor aynı şekilde. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2022
Oyunu yeni yükledim ilk kez sürdüm sorunsuz çalışıyordu vites çalışmadı çıktım. Ayarları yaptım ama araç ilerlemiyor şimdi G29 kullanıyorum vitesle vites atmıyor aynı şekilde.
Kleapsien26 Picopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 790 Çözümler 1 13 Kasım 2022 #2 Debriyaj muhabbeti var mıydı? Ben de süremiyordum önceden sonra internetten araştırıp öğrenmiştim. Artı 0 Eksi
KS KS darkbabba Hectopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 13 Kasım 2022 #3 Kleapsien26 dedi: Debriyaj muhabbeti var mıydı? Ben de süremiyordum önceden sonra internetten araştırıp öğrenmiştim. Genişletmek için tıkla... Debriyaj almıyor nasıl çözdün? Artı 0 Eksi
Kleapsien26 dedi: Debriyaj muhabbeti var mıydı? Ben de süremiyordum önceden sonra internetten araştırıp öğrenmiştim. Genişletmek için tıkla... Debriyaj almıyor nasıl çözdün?
Kleapsien26 Picopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 790 Çözümler 1 14 Kasım 2022 #4 darkbabba dedi: Debriyaj almıyor nasıl çözdün? Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum debriyaj olmayabilir de. Youtubeden lfs nasıl araba sürülür diye bakmanı öneririm. Artı 0 Eksi
darkbabba dedi: Debriyaj almıyor nasıl çözdün? Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum debriyaj olmayabilir de. Youtubeden lfs nasıl araba sürülür diye bakmanı öneririm.