ETS 2'de araç ilerlemiyor

Daha fazla  
Yeni direksiyon seti aldım. ETS 2 oynarken arabayı yerinden oynatamıyorum. Klavye ile oynarken sıkıntı yoktu. Başka oyunlarda da yaşamıyorum ama ETS 2 de arabayı kaldıramıyorum bile. El freni de çekili falan değil. Araba durduğunda motoru otomatik olarak kapatmasından kaynaklı galiba. Yardımcı olursanız sevinirim.
Video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal tırda da denedim modu kapatıp ama aynı şey. Sadece tırlar bunun gibi takılı kalmıyor 7 veya 8 kere böyle olup yürümeye devam ediyor.

Oyun ayarlarında veya sette sorun var artık o zaman maalesef başka hiçbir şey gelmedi aklıma. 3K saatim var hiç böyle bir sorun yaşamadım daha önce.

Oyun ayarlarında veya sette sorun var artık o zaman maalesef başka hiçbir şey gelmedi aklıma. 3K saatim var hiç böyle bir sorun yaşamadım daha önce.

Şöyle bir şey fark ettim hızlı araçlarda bu sorunu yaşamıyorum. Tır gibi kalkışta hantal araçlarda olduğu yerde dururken motoru otomatik olarak kapatmasından dolayı oluyor.
Araç da yavaş kalktığı için böyle bug gibi bir şey olmuş. Bu ayarı kapatmamın bir yolu var mıdır peki ayarları kontrol ettim ama bulamadım maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı