LG 22" 22MK400H-B Alınır Mı?

erencnglc

Decapat
Arkadaşlar ürüne ait bir inceleme videosu bulamadım. Sıfır fiyatı 479 TL. 2. el olarak baktığımızda bile bu fiyata bu özelliklerde monitör bulmak zor. Fiyatı neden ucuz görüntü kalitesi nasıl oyunlarda? Free Sync özelliği iyi çalışıyor mu? Özellikle kullanan arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim.

Ürün linki:LG 22" 22MK400H-B 1ms 75Hz VGA HDMI FreeSync 1920x1080 FHD Gaming Monitör | ITOPYA

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ürüne ait bir inceleme videosu bulamadım. Sıfır fiyatı 479 TL. 2. el olarak baktığımızda bile bu fiyata bu özelliklerde monitör bulmak zor. Fiyatı neden ucuz görüntü kalitesi nasıl oyunlarda? Free Sync özelliği iyi çalışıyor mu? Özellikle kullanan arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim.

Ürün linki:LG 22" 22MK400H-B 1ms 75Hz VGA HDMI FreeSync 1920x1080 FHD Gaming Monitör | ITOPYA
TN panel olduğu için olabilir.

O fiyata Asus VP228 var, TN panel. Bence önerim bu bütçede TN panelden uzak dur. 6 ay kullandım, o yüzden söylüyorum yani. 😀

ASUS VP228QG
AOC G2260VWQ6
bu iki modele yöneldim ikinci el olarak alıcam hangisini tavsiye edersiniz?
IPS panellerin tepki süresinin yavaş olması ve freesync desteklememesi (bu fiyat bandı için konuşuyorum) nedeniyle tn panel daha makul görünüyor benim açımdan.

ASUS VP228QG
AOC G2260VWQ6
bu iki modele yöneldim ikinci el olarak alıcam hangisini tavsiye edersiniz?
IPS panellerin tepki süresinin yavaş olması ve freesync desteklememesi (bu fiyat bandı için konuşuyorum) nedeniyle tn panel daha makul görünüyor benim açımdan.
Bütçen ne kadar? Eğer bütçen yeterli ise bu monitörü öneririm. Kendim kullanmaktayım. Freesync mevcut ve VA panel. Kendim 6 ay TN panel kullandıktan sonra, bu monitörden çok memnun kaldım.
Monitör tekrardan indirime girmiş.

Son düzenleme:
Bütçen ne kadar? Eğer bütçen yeterli ise bu monitörü öneririm. Kendim kullanmaktayım. Freesync mevcut ve VA panel. Kendim 6 ay TN panel kullandıktan sonra, bu monitörden çok memnun kaldım.
Monitör tekrardan indirime girmiş.
2AO60VWQ6

AOC G2260VWQ6 aldım gayet memnunum ikinci el olarak 500tl ye aldım aldığım kişi kutusunu aldığı günden itibaren açmamış baya uyguna geldi şuan tek sıkıntım displayport ile bağladığım zaman sesi kulaklığa monitörden aktardığımda bazı seslerde hafif bir cızırtı var oyun içinde müzik dinlerken belli olmuyor Windows seslerinde belli oluyor hdmi ile bağladığımda sorun yok

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı