Dostlar, monitör LOL oynarken kendi kendine parlıyor, diğer oyunlarda böyle bir sorun, yok nedeni nedir?
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi hallettim, her şey güncel. teşekkür ederim düşündüğün için.Benim monitörün de özelliği öyle. Masaüstü resmimde siyah fazlaca, masaüstüne bakarken parlaklığı azaltıyor, oyunlarda durumuna göre artırıyor. Aslında çok iyi birşey ancak fazla ise ona kendi ayarlarından bir ayarla derim. Bu bir sorun değil yaniSistemi ne yaptın sen ya bir türlü aklımdasın bakamadım. Güncelleme vs?
Video atabilir misin anlayacağımız şekilde? Anlık oluyorsa problem olabilir çünkü.Sistemi hallettim, her şey güncel. teşekkür ederim düşündüğün için.anlık bir parlama oluyor, sonra eksi haline dönüyor. anlamadım açıkçası.
![]()
Videodan anlayamazsın dostum. akşamları, yani karanlık ortamda daha fazla oluyor. parlaklık artıyor ve bir kaç saniye öyle kalıp. tekrar eski haline geliyor.Video atabilir misin anlayacağımız şekilde? Anlık oluyorsa problem olabilir çünkü.
Monitör ayarlarını bir kurcala derim ben, belli bir parlaklık düzeyine ve moduna ayarla bir de öyle dene.Videodan anlayamazsın dostum. akşamları, yani karanlık ortamda daha fazla oluyor. parlaklık artıyor ve bir kaç saniye öyle kalıp. tekrar eski haline geliyor.
Arkadaşlar, sorunu çözen yada bilen biri yok mu ?Monitör ayarlarını bir kurcala derim ben, belli bir parlaklık düzeyine ve moduna ayarla bir de öyle dene.
Kapattım dostum, oyuna girip deniyorum.Black Stabilizer ve DFC ayarını kapatmayı dene.
Dostum sorun çözüldü, çok teşekkür ederim.Black Stabilizer ve DFC ayarını kapatmayı dene.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.