Gençler, başlıktaki monitör nasıldır, kullananlar deneyimlerini aktarabilir mi? Çok sorunları olduğunu okudum, ama gerekli ayarlar yapılınca düzeliyormuş. O ayarları yapanlar yaptığı ayarları yazarsa süper olur, ayrıca bu sorunlar stok HDMI kablodan kaynaklanıyormuş. Desteğinizi bekliyorum.
Viewsonic VX2257-MHD 21.5" 1ms 75hz (Analog+HDMI+Display) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Dostum, bilgisayarımda CD ROM yok, 75 Hz nasıl yapıyoruz ? ben sadece FreeSync açtım. bir de LG'nin sitesinden, LG Full Hd adında bir driver yükledim, doğrumu bilmiyorum.
O driver sadece altındaki tuş ile yapabildiklerini Windows üzerinden yapmanı sağlıyor. Tam aynısı mı bilmiyorum ama aynı seri monitörü kullanıyorum. Dediğiniz ayar bence Response Time ayarıdır. Onu sadece Fast'te kullanmanı tavsiye ederim. Very fast yapınca görüntü bozuluyor.
Edit: Kullandığım monitör LG 21,5" 22MK430H Full HD Gaming Monitör - Vatan Bilgisayar
O driver sadece altındaki tuş ile yapabildiklerini Windows üzerinden yapmanı sağlıyor. Tam aynısı mı bilmiyorum ama aynı seri monitörü kullanıyorum. Dediğiniz ayar bence Response Time ayarıdır. Onu sadece Fast'te kullanmanı tavsiye ederim. Very fast yapınca görüntü bozuluyor.
Edit: Kullandığım monitör LG 21,5" 22MK430H Full HD Gaming Monitör - Vatan Bilgisayar
Onu biliyorum da, driver kafamı karıştırdı açıkçası. vallahi bir şey kurdum ama doğru mudur bilmem
kurduğum driver budur:
ilk olanı indirdim, acaba doğru mudur ?