LG 22MK400H 1ms 75 Hz monitör nasıldır?

Yorumun için çok teşekkür ederim. Senin başını çok ağrıttım kusura bakma. LG 430h modeli şuan kafama yatıyor gibi. Son olarak Viewsonic nasıl? Yukarıda var linkini atmıştım.

Estağfirullah ne baş ağrıtması. Viewsonic yerine arkadaşın dediği gibi LG monitörü alın bence.

Yorumun için çok teşekkür ederim. Senin başını çok ağrıttım kusura bakma. LG 430h modeli şuan kafama yatıyor gibi. Son olarak Viewsonic nasıl? Yukarıda var linkini atmıştım.

Sizin attığınız modelde de freesync var aynı model diyebiliriz. Benim aldığımda TN panel oyun oynayacaksan pek fark etmiyor.
Amacım genellikle oyun oynamak. İps de renkler daha iyi o yüzden almak istiyorum. Yani ips düşünürsem LG 22mk430h 610 TL. Eğer tn almak istersem LG 22mk400h 500 TL. LG 22mk400h İncehesap da freesync yazmıyor ancak diğer sitelerde var. Yani bu monitör freesync destekliyor mu?

LG kendi sitesinde bakarsanız orada freesync olduğu yazıyor. Paylaşmış olduğunuz linkte de freesync özelliği mevcut zaten.

15 gün önce LG 22MK400H-B 1ms 75 Hz Freesync olanı 530 TL'ye aldım tavsiye ederim. Pişman etmez.
Hocam 1 msi kullanamiyorsin ki bi anlami yok faster modu actiginda goruntu bozuluyor her sey birbirine giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…