LG 22MK400H-B memnun eder mi?

Fazlasıyla iyi bi ürün fiyatına göre .Bende aynı monitörü kullanıyorum boyutu da yeterli kaliteside sizin yapacagınız işlemler için yeterli iyi bi ürün seçmizsiniz.

Fazlasıyla iyi bi ürün fiyatına göre .Bende aynı monitörü kullanıyorum boyutu da yeterli kaliteside sizin yapacagınız işlemler için yeterli iyi bi ürün seçmizsiniz.
Gece indirimi ile aldım 450₺, memnun olmadığınız yanı var mı? 18.5 inç monitöre göre nasıl ? Biraz ürün deneyiminizden bahseder misiniz ? Forumlarda yeterli bilgi bulunmuyor.

Fiyatı iyi almıssınız nerdeyse 100 tl assagıya almıssınız.
18,5 inc ekrandan sonra bu monitöre geçtiginizde aradaki farkı anlarsınız :D hiç azımsanamıcak bi büyüklükte.
Hiç bi problem yasamadım yasıcagınızı da sanmıyorum gönün rahatlıgıyla kullanırsınız.
Tek eksikligi var Displayport baglantısı olmaması HDMI girişi var bu yeterli zaten.

Aynı konuyu bilgisayarımı toplarken açmıştım, herhangi bir dezavantajını görmedim fakat ilk geldiğinde ürün 64hz olarak geliyor onu kendin 75hz yapman gerekiyor. TN panel ekran ve freesync desteği var. şuan imzandaki sisteme göre gayet ideal bir ekran kartı ve daha fazlasına gerek yok bana göre. Gözlemlediğim tek kötü yanı ise Displayport yok onun haricinde herhangi bir şey göremedim.

Fiyatı iyi almıssınız nerdeyse 100 tl assagıya almıssınız.
18,5 inc ekrandan sonra bu monitöre geçtiginizde aradaki farkı anlarsınız :D hiç azımsanamıcak bi büyüklükte.
Hiç bi problem yasamadım yasıcagınızı da sanmıyorum gönün rahatlıgıyla kullanırsınız.
Tek eksikligi var Displayport baglantısı olmaması HDMI girişi var bu yeterli zaten.
HDMI bence daha yaygın DP’ye göre. Ben zaten 24inç kullanıyordum daha önce. Farklı hissetmem ama ürün renkleri farklı hissetirebilir.
Aynı konuyu bilgisayarımı toplarken açmıştım, herhangi bir dezavantajını görmedim fakat ilk geldiğinde ürün 64hz olarak geliyor onu kendin 75hz yapman gerekiyor. TN panel ekran ve freesync desteği var. şuan imzandaki sisteme göre gayet ideal bir ekran kartı ve daha fazlasına gerek yok bana göre. Gözlemlediğim tek kötü yanı ise Displayport yok onun haricinde herhangi bir şey göremedim.
DP önemli değil benim için HDMI Daha yaygın DP takınca performans artamayacak sonuçta bu monitörde.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı