LG 22MK430H-B IPS mi TN mi?

Eigby52

Hectopat
Sistem ile beraber aldığım monitör bu. Bu linkte ekran TN yazıyor ama bağlantı üzerinde IPS. İncehesap hariç tüm siteler LG resmi sitesi dahil IPS ekran. Daha önce alan var mı? Az önce dikkatimi çekti ve 10 gün oldu sipariş vereli. Ne yapmam lazım kargolanmadan iptal mi etmeliyim? IPS mi yoksa yanlışlık vardır belki. Çünkü aynı fiyata IPS varken TN almak saçmalık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rica ederim, haklısın ne diyeyim. Bu da videosu kutusunun üzerinde yazıyor IPS olduğu.

Öncelikle başlıkta yazan ile sizin linkini attığınız farklı monitörler. Hangisi sizin aldığınız monitör? Eğer linkini attığınız monitör ise IPS panel olduğunu nerede gördünüz? Şimdi bu monitörün Türkiye linki. Aşağıda tüm spesifikasyonları gör yazan yere tıklayın. Burada TN panel olduğu yazıyor.

Bakın bu Amerika linki. TN panel olduğu yazıyor.

Bakın bu Almanya linki. TN panel olduğu yazıyor.

Bakın bu Mısır linki. Aynı yere tıklayın IPS panel olduğu yazıyor.

Büyük bir markanın bu kadar saçma bir hata yapmayacağını düşünüyorum. O yüzden aklıma gelen aynı isimli hem TN panel hem de IPS panel üretimleri olabilir. Ülkelere göre de bazılarında TN olanı satıyorlar, bazılarında IPS olanı. Türkiye'de de TN olanı satılıyor. Benim çıkarabildiğim sonuç bu. Yani sizin aldığınız TN panel.

Benim attığım linke basmadan okursan ips yazıyor site içinde özelliklerse tn yazıyor. Ondan sordum.

Bilemeyeceğim baktığım linklerde neredeyse her yerde TN panel olduğu yazıyordu. Sanırım en garanti yol kutu geldiğinde kontrol etmen.

Sanırım 400h modeller tn 430h modeller ips. 50 tl fark var. Sanırım iade et yenisini sipariş et bekle gibi şeylerle uğraşmıcam. Tn panelde olsa iyi oyun oynatır bana film dizide çokta sıkıntı çıkarmaz. Yıllardır 720p 60 hz exper monitörle kör oluyorum. Konu başlığınıda yanlış atmışım püff.

Evet 430 olan ips. Renkleri ve siyah performansına çok takıyorsanız TN önermem ama 4-5 saat ekrana bakayım gözüm yorulmasın diyorsanız TN olması iyi olur çünkü renkler çok canlı değil ve göz yormuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…