Lg 22MK400H 1ms HDMI IPS 21.5" Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim attığım linke basmadan okursan ips yazıyor site içinde özelliklerse tn yazıyor. Ondan sordum.Öncelikle başlıkta yazan ile sizin linkini attığınız farklı monitörler. Hangisi sizin aldığınız monitör? Eğer linkini attığınız monitör ise IPS panel olduğunu nerede gördünüz? Şimdi bu monitörün Türkiye linki. Aşağıda tüm spesifikasyonları gör yazan yere tıklayın. Burada TN panel olduğu yazıyor.
![]()
LG Full HD AMD Oyun Monitör FreeSync™ 21 İnç 75Hz Yenileme Hızı ve 1ms Tepki Süresi | LG Türkiye
LG hakkında bilgi alın 22MK400H-B. LG için resimleri, yorumları ve teknik özellikleri bulun 22MK400H-B Full HD AMD Oyun Monitör FreeSync™ 21 İnç 75Hz Yenileme Hızı ve 1ms Tepki Süresiwww.lg.com
Bakın bu Amerika linki. TN panel olduğu yazıyor.
LG 22MK400H-B: 22 Inch Class Full HD TN Monitor with AMD FreeSync | LG USA
Get information on the LG 22" Class Full HD TN Monitor with AMD FreeSync (21.5" Diagonal) . Find pictures, reviews, and tech specs for the LG 22MK400H-Bwww.lg.com
Bakın bu Almanya linki. TN panel olduğu yazıyor.
![]()
54,6cm (21,5 Zoll) Full HD LED Monitor - 22MK400H-B | LG DE
Entdecken Sie LG 22MK400H-B. Für Bilder, Bewertungen und technische Daten zu LG klicken 54,6cm (21,5 Zoll) Full HD LED Monitor.www.lg.com
Bakın bu Mısır linki. Aynı yere tıklayın IPS panel olduğu yazıyor.
![]()
LG 22MK400H-B : 22'' Full HD LED Monitor | LG Egypt
Get information on the LG 22MK400H-B. Find pictures, reviews, and tech specs for the LG 22MK400H-B 22'' Full HD LED Monitorwww.lg.com
Büyük bir markanın bu kadar saçma bir hata yapmayacağını düşünüyorum. O yüzden aklıma gelen aynı isimli hem TN panel hem de IPS panel üretimleri olabilir. Ülkelere göre de bazılarında TN olanı satıyorlar, bazılarında IPS olanı. Türkiye'de de TN olanı satılıyor. Benim çıkarabildiğim sonuç bu. Yani sizin aldığınız TN panel.
Sanırım 400h modeller tn 430h modeller ips. 50 tl fark var. Sanırım iade et yenisini sipariş et bekle gibi şeylerle uğraşmıcam. Tn panelde olsa iyi oyun oynatır bana film dizide çokta sıkıntı çıkarmaz. Yıllardır 720p 60 hz exper monitörle kör oluyorum. Konu başlığınıda yanlış atmışım püff.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.