Whipman
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Radeon RX 9070 XT, Ryzen 7 9700X Eight Core Processor, Kingston NW2 500GB M2 SDD. 360MM PHANTOM SPİRİT SUPER COOLİNG SOĞUTMA
- Meslek
- Kırbaççı
Teşekkürler MSI MAG 256F karar kıldım hem fıyat farkı az da olsa sRGB oranı ve bıt farkı yeterlı olacaktır almak için alınca bılgılendırecegım iyi sosyaller.
Gayet güzel işlevi yerine getiriyor yalnız FPS modu gerçekten MSI gibi bir marka için çöp renkler bıldıgın sıyah beyaz ekran gıbı oluyor FPS modunda gercekten FPS modu cok kotu olsa da diğer durumlarda bir problem yasamadım bakarsınız görselde yeşil renk NVIDIA logosu bılenı grı renk oluyor onun dısında gercekten cok ıyı bır monıtor tavsiye ederim peki sizce bozuk mu gostıng veya renk testı falan yaptım olu pıxel testi ben cok bir şey anlamadım.
Eki Görüntüle 2429429
Hocam aldım da anlıyorsanız yardımcı olur musunuz FPS modunda monıtorun görüntüsü cop anlamadım yani görsel koyacagım acaba bozuk falan mı anlamadım ama diğer yarış modu falan olsun gayet iyi gösteriyor sadece yarıs modu harıc diğerlerinde parlaklık az FPS modunda da renkler gercekten cok kotu ve goruntude tuhaf gozukuyor. Üstteki normal yaris modunda iken alttaki ise FPS modunda iken yarıs modunda goruntu cok guzel ve cok guzel ama FPS modunda hem yesıl renkte hem de normal gorunyude tuhaflık var zaten açık açık gozukuyor.
Eki Görüntüle 2429440
Eki Görüntüle 2429436
Hocalar çok önermişti bu monitörü renk gamutu vs falan. FPS modunda görüntüye şaşırdım, normal değil çözümü bilemiyorum.