LG 23M47D-P kaç TL eder?

Yer
İstanbul, Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB
Meslek
Freelance Grafik Tasarımcı
Arkadaşlar selamlar. Elimde sanırım 2017-2018 arasında aldığım LG monitör mevcut. Yaklaşık 1 sene falan kullanmışımdır. Şu an çalışıyor. 23.6 inç 75 Hz. Şu an satmak istesem alıcı bulur muyum ve ne kadara satılabilir? Piyasada satılmadığından fiyat bulamadım ama İtopya'da stoklarda yok yazıyor ve 1700 TL diyor. Bilgi pek bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

1000 yazsam fazla olur mu? Benzer ürünlerde de değişiklikler var. Bazıları 500 1000 arası daha çoğu 1000 ve üstü yazmış.

VGA ve HDMI girişi olmadığı yazıyor ve TN panel 1000₺ zor o fiyata sıfır ve garantili monitörler var.
1300 1400 den aşağı bulamadım ben ama. Teşekkür ederim.

1080p ucuzdan pahalıya doğru
Yalnız o ürünlerin çoğusu benim monitörden daha küçük boyuta sahip. Bu durumu da göz önünde bulundurmamız gerekmiyor mu? 19 inçlik monitörler var orada.
Evet bir kaç tane varmış. Anladım.

Yalnız o ürünlerin çoğusu benim monitörden daha küçük boyuta sahip. Bu durumu da göz önünde bulundurmamız gerekmiyor mu? 19 inçlik monitörler var orada.
Evet bir kaç tane varmış. Anladım.
24 inç IPS de var ve bunların 24 ay garantisi var. Siz deneyin istediğiniz fiyattan ilana koyun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı