LG 23MK430H-B monitör alınır mı?

Bütçe
600

alicnayddn

Centipat
Monitör
LG 24MK430H-B
İnternette gezineceğim genelde. Oyun, yazılım gibi. Yani her şeyi yapacağım. İkinci el alacağım. Fiyatı 800 TL koymuş. Pazarlık yapıp alacağım. Ölü piksel, sıkıntısı yoktur diye yazmış. Model kalitesi olarak nasıldır? LG 24MK430H-B.

İnternette gezineceğim genelde. Oyun, yazılım gibi. Yani her şeyi yapacağım. İkinci el alacağım. Fiyatı 800 TL koymuş. Pazarlık yapıp alacağım. Ölü piksel, sıkıntısı yoktur diye yazmış. Model kalitesi olarak nasıldır? LG 24MK430H-B.
Alınır fiyatı uygun hz değeri yüzünden oyunlarda pek memnun etmeyebilir ama 24. Inc ve ıps olmadı gayet güzel, bu fiyattaki monitörler genelde tn panel oluyor.

Alınır fiyatı uygun hz değeri yüzünden oyunlarda pek memnun etmeyebilir ama 24. Inc ve ıps olmadı gayet güzel, bu fiyattaki monitörler genelde tn panel oluyor.
Hocam öncelikle kralsın. Sen yazdın diye bakayım özelliklerine dedim. 60 Hz sanardım 75'miş. Ve TN panel sanıyordum meğerse IPS'miş.
LG High Definition with Accurate Color | LG Levant (Specs kısmına basın)

Elimde kare monitör var. VGA girişiyle bağlı. Bu yeni monitör için ek kablo almam gerekiyor mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı