LG 24” UltraGear 24GS65F-B alınır mı?

Vatanın sitesine girip stok durumunlarına bakablrsn
Araştırdım aralarında sadece birinde pivot var birinde yok onun dısında aynıymıs o zaman pivotsuz alacağım hem 1500 tl daha ucuz bir göz ağrısıdır ölü piksel ghosting sorun yaşadınız mı bende alacağım en yakın zamanda

Araştırdım aralarında sadece birinde pivot var birinde yok onun dısında aynıymıs o zaman pivotsuz alacağım hem 1500 TL daha ucuz bir göz ağrısıdır ölü piksel ghosting sorun yaşadınız mı bende alacağım en yakın zamanda.

Herhangi bir sorunla karşılaşmadım gayet iyi monitör 180Hz alman için içinden çıkan DisplayPort kablosu ile bağlaman gerekiyor ekran kartına HDMI ile bağlarsan 180 Hz hepsini alamazsn pivotlu olan yerde kaplıyor onu söylemeyi unutmşm.

Herhangi bir sorunla karşılaşmadım gayet iyi monitör 180Hz alman için içinden çıkan DisplayPort kablosu ile bağlaman gerekiyor ekran kartına HDMI ile bağlarsan 180 Hz hepsini alamazsn pivotlu olan yerde kaplıyor onu söylemeyi unutmşm.

Pivotdan vazgeçtim aynı özellikler daha uyguna var gerek yok DP olayını biliyorum içinden DP çıkmasıda bayağı iyi bir şey ghost var mı ben MAG 256F aldım 2 kere ölü piksel sorunu yaşadım iade ettim umarım bunda yaşamam

Pivotdan vazgeçtim aynı özellikler daha uyguna var gerek yok DP olayını biliyorum içinden DP çıkmasıda bayağı iyi bir şey ghost var mı ben MAG 256F aldım 2 kere ölü piksel sorunu yaşadım iade ettim umarım bunda yaşamam.

İnanmazsın ama bnde MSI 256F almştm ilk önce İtopya'dan 3 gün snra film izlerken renkli pikselleşme dikkatimi çekti ölü pikselmiş bunlar mağazaya gtrdm inceleyip direk iade aldılar 6 tane çıkmıştı snra LG ya karar verdm paneli kaliteli diye iyi ki LG almşm 2 modelinde de sıkıntı çıkmadı tertemiz tabii sana glck olanda çıkmaz diyemem tamamen şans işi ama LG kaliteli panel üretiyor o yüzden diğer markalara göre kolay kolay sorun çıkmaz.

İnanmazsın ama bnde MSI 256F almştm ilk önce İtopya'dan 3 gün snra film izlerken renkli pikselleşme dikkatimi çekti ölü pikselmiş bunlar mağazaya gtrdm inceleyip direk iade aldılar 6 tane çıkmıştı snra LG ya karar verdm paneli kaliteli diye iyi ki LG almşm 2 modelinde de sıkıntı çıkmadı tertemiz tabii sana glck olanda çıkmaz diyemem tamamen şans işi ama LG kaliteli panel üretiyor o yüzden diğer markalara göre kolay kolay sorun çıkmaz.

Ahhaha aynı kaderi yaşadık bu aralar sürekli markalarla uğraşmaktayım 2 kere aldım 2 sindede ölü piksel bir de DP ile baglamadım MAG'i renk kalitesini begenmedim 50 nit daha fazladan hem LG bir de kaliteli panel üreticisi iadesi gelsin sabah umarım gelir hemen veririm sipariş çok iyi çıkar inşallah

Ahhaha aynı kaderi yaşadık bu aralar sürekli markalarla uğraşmaktayım 2 kere aldım 2 sindede ölü piksel bir de DP ile baglamadım MAG'i renk kalitesini begenmedim 50 nit daha fazladan hem LG bir de kaliteli panel üreticisi iadesi gelsin sabah umarım gelir hemen veririm sipariş çok iyi çıkar inşallah.

Hayırlısı olsun umarım sorun yaşamazsın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı