Razer BlackShark V2X mikrofon ayarları nasıl olmalı?

swinxy

Decapat
Daha fazla  
Razer BlackShark V2 X satın aldım fakat Discord üzerinden konuşurken klavye ve arkadaki sesler çok geliyor. Kullanan varsa ayarlarını nasıl yapmalıyım?

Ses kalitesi 7.1 aktifleştirilince üst düzey bir hal alıyor. Gayet şık bir tasarıma sahip, hafif fakat mikrofon ayarlarının yapılması gerekiyor.

Anladım teşekkür ederim bende bu kulaklıgı düşünüyorum ama inşallah kablosu örgülüdeki gibi dolanmaz.

Razer BlackShark V2 X satın aldım fakat Discord üzerinden konuşurken klavye ve arkadaki sesler çok geliyor. Kullanan varsa ayarlarını nasıl yapmalıyım?

Kulaklığın yazılımının olduğunu pek sanmıyorum fakat Discord'da ses tetikleme eşiğini arttırabilirsiniz Krisp'i aktif edebilirsiniz.

Kulaklık USB'li yani bir ses kartına sahip olmadığı için doğrudan bir yazılım desteği yok. 7.1 uygulaması da USB'li modeller mantıği ile çalışmıyor. Şimdi bunu söylediğimde Razer fanları tarafından eleştiriliyorum ancak bu kulaklığın mikrofon performansı rezalet. NVIDIA Broadcast, AMD Adrenalin ve Armoury Crate üzerinden 3 farklı yapay zekalı gürültü engelleme ve farklı mikrofon ayarları denedim ancak çözüm bulamadım. Mikrofon sizin konuşmanız yerine sağdan soldan, içeriden hatta sokaktan gelen sesleri almaya yöneliyor.

Kulaklık USB'li yani bir ses kartına sahip olmadığı için doğrudan bir yazılım desteği yok. 7.1 uygulaması da USB'li modeller mantıği ile çalışmıyor. Şimdi bunu söylediğimde Razer fanları tarafından eleştiriliyorum ancak bu kulaklığın mikrofon performansı rezalet. NVIDIA Broadcast, AMD Adrenalin ve Armoury Crate üzerinden 3 farklı yapay zekalı gürültü engelleme ve farklı mikrofon ayarları denedim ancak çözüm bulamadım. Mikrofon sizin konuşmanız yerine sağdan soldan, içeriden hatta sokaktan gelen sesleri almaya yöneliyor.

Hocam emin misiniz? Yaklaşık 4-5 ay kullandım gayet güzeldi. Mikrofonu bir oyuncu kulakligiana göre çok üst'deydi.

Aynı kulaklığa sahibim, ses kalitesi güzel fakat yankı problemi var ama sadece insan seslerini. Discord'da arkadaşlarımla konuştuğumda arkadaşlarımın sesi değil de konuşmadayken arkada video açtığımda bir insan konuşması olduğunda falan mikrofona gidiyor. Ayrıca mikrofon kapalıyken bile videodaki insan seslerini iletiyor.

Hocam emin misiniz? Yaklaşık 4-5 ay kullandım gayet güzeldi. Mikrofonu bir oyuncu kulakligiana göre çok üst'deydi.

Eminim 2.5 yıldır kulaklığı kullanıyorum, siz V2 olan USB'li model ile karıştırıyor olabilirsiniz. 4 farklı anakart ve 2 farklı laptop ile kulaklığı kullandım ve mikrofon performansı vasat. Öyle ki kardeşim ile aynı ev için DC girdiğimizde kendisi mikrofonunu açmıyor zira benim mikrofondan onun sesi geliyor.
Eski kulaklığı James Donkey'di, onda bu sorunlar yoktu bu kulaklıkta nefes alsam Discord'da mikrofona ses gidiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı