LG 24” UltraGear 24GS65F-B monitörde ghosting mi var?

cristianosuiii

Femtopat
Monitörde tepki süresini en hızlı yapınca böyle sağa sola giderken bazı yerlerde böyle mavi şey çıkıyor, bu nedir? Alalı 1 gün oldu, video da var ama nasıl atabilirim? Tam belli oluyor videoda, monitör LG 24” UltraGear 24GS65F-B 1ms (GtG) 180Hz (HDMI+display) AMD.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-11-06 saat 21.11.06_0356fb7c.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-11-06 saat 21.11.06_0356fb7c.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 186
  • WhatsApp Görsel 2024-11-06 saat 21.11.06_7ecaadff.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-11-06 saat 21.11.06_7ecaadff.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 147
Tepki süresini en hızlı yapmanızdan dolayı ghosting oluşuyor

Tepki süresini en hızlı yapmanızdan dolayı ghosting oluşuyor.

Öyleyse en hızlıyı koymaların anlamı neki hocam.

bir de bulanıklaşıyor en hızlıda sağ sola bakınca ama hızlıda normal galiba sorun var.

Bu siteden test yapınız UFO'ların arkasında siyah gölge varsa ghosting vardır ve F/P monitörlerde genelde OverDrive ayarı ne kadar arttırılırsa o kadar ghosting olur.

Ayarları nasıl olmalı.

Bu siteden test yapınız UFO'ların arkasında siyah gölge varsa ghosting vardır ve F/P monitörlerde genelde OverDrive ayarı ne kadar arttırılırsa o kadar ghosting olur.

Su siyah şeyle biraz değişik oluyor sadece.

Dosya Ekleri

• 1730922736916.png
    1730922736916.png
    5,6 KB · Görüntüleme: 150
Ben genelde mediumda ya da direkt kapalıda kullanıyorum rekabetçi oyun oynamadığım için gerek duymuyorum siz mediumda kullanabilirsiniz.

Öyleyse en hızlıyı koymaların anlamı neki hocam.

Bir de bulanıklaşıyor en hızlıda sağ sola bakınca ama hızlıda normal galiba sorun var.

Ayarları nasıl olmalı.

Su siyah şeyle biraz değişik oluyor sadece.

Hocam SS le gözükmez o telefon kamerasıyla çekmeniz gerekiyor ancak monitörünüz IPS yani OverDrive ayarını kısarsanız ghosting neredeyse 0'a inicektir.

Tepki süresini daha hızlı (faster) seçeneğine getirdiğimde cs2 de ve bf2042 de oynanamayacak bir bozulma meydana geliyor. Hareket edince, sağa sola bakınca resmen dokular neredeyse kaybolup tekrar renderlanıyor. Koydukları özellikten faydalanamayacaksak ne anlamı var bunun? Ben de iade etmeyi düşünüyorum.

Satıcıya yazdım konu hakkında bana bunu yazdı.
merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum aynı marka aynı modele sahipim değiğiniz herşey bende de oluyor bir çözüm bulabildiniz mi yoksa iade mi ettiniz

Ben genelde mediumda ya da direkt kapalıda kullanıyorum rekabetçi oyun oynamadığım için gerek duymuyorum siz mediumda kullanabilirsiniz.
merhaba tüm markalar da mı gecikme süresini yükselttiğimizde bu durum meydana geliyor acaba monitörler de kronik bir problem mi

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı