LG 24GN600-B monitör nasıldır?

Hmm peki içinden cıkan DP kablosunu öneriyor musun yoksa 1.4 DP alınır mı?

Benim piyasa yüzünden ekran kartım GT730 HDMI kablosu kullanıyorum 2.1 almadığım için 75Hz kullanıyorum bu sebeple Motion blur var. Siteyi alt üst hareket ettirince yazılar kararıyor 144 Hz olmayınca Motion blur yapıyor.

Hocam önce bu monitörü kullanıyordum. Yükseklik ayarı yapılamayan bir model olduğu için ve ölü (veya sıkışmış) pixel olduğu için iade edip Amazon'dan xg2405-2 aldım tabi yanında 1.2 DP kablosu da aldım. 2570 gibi bi fiyatla almıştım zaten LG monitörü. ViewSonic de aynı fiyata gelmiş oldu DP kablosu ile birlikte.

İlk başta LG'nin güzel olduğunu düşündüm ama zaman geçtikçe XG2405-2'nin daha iyi olduğunu anladım. Renkler LG'den biraz daha canlı diyebilirim.

Ben de İtopya'dan almıştım.24GN600 de güzel bir monitör 2300 TL'ye alınabilecek en iyi monitörlerdendir bu piyasada. Size tavsiyem testlerinizi iyi yapın.

Aynısını kullanıyorum sorularınızı bana sorabilirsiniz.
Hocam merhaba. Bu monitörden bende bugün aldım fakat ayarları yapmakta zorlandım ekran sürekli bir kararık gibi duruyor. Pubg ve cod girdim görüntü harikaydı fakat cs go da bir türlü istediğim ayarı yapamadım. Oyun içinde ki görüntü aşırı net gözüküyor alışık değilim. 1280x960 çözünürlükte oynuyorum. Verebileceğiniz tavsiye var mıdır.

Hocam merhaba. Bu monitörden bende bugün aldım fakat ayarları yapmakta zorlandım ekran sürekli bir kararık gibi duruyor. PUBG ve CoD girdim görüntü harikaydı fakat CS:GO'da bir türlü istediğim ayarı yapamadım. Oyun içinde ki görüntü aşırı net gözüküyor alışık değilim. 1280x960 çözünürlükte oynuyorum. Verebileceğiniz tavsiye var mıdır?

Ana menü kısmında Game mod kısmı var orada hazır renk ayarları var göz gezdirebilirsiniz. Onun dışında bu konuda öneri yapabileceğimi sanmıyorum. Üzgünüm :(.

Ana menü kısmında Game mod kısmı var orada hazır renk ayarları var göz gezdirebilirsiniz. Onun dışında bu konuda öneri yapabileceğimi sanmıyorum. Üzgünüm :(.

Akşam iyice bir kurcalamam lazım. Ekran kartim RTX 2060. FreeSync açık mı kalmalı? Ekranın rengini bir türlü açamıyorum. Monitörüm mü sorunlu acaba anlamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı