LG 24GN600-B nasıldır?

bstxn

Hectopat

1 ay sonra monitör almayı düşünüyorum 144Hz ve IPS olmasını istiyorum. Bu monitör nasıldır daha iyi bir alternatifi var mıdır? Amazon'dan alınan monitörün garantisi nasıl oluyor?

1 ay sonra monitör almayı düşünüyorum 144Hz ve IPS olmasını istiyorum. Bu monitör nasıldır daha iyi bir alternatifi var mıdır? Amazon'dan alınan monitörün garantisi nasıl oluyor?
Şuan ben kullanıyorum. Gayet güzel. F/p ürünüdür. Soracağınız bütün soruları cevaplaya bilirim. Menü vb. vb.

Şuan ben kullanıyorum. Gayet güzel. F/p ürünüdür. Soracağınız bütün soruları cevaplaya bilirim. Menü vb. vb.
1-hocam aşağı yukarı oynuyor mu monitör? pivot olarak değil de bakış açısını ayarlama şeklinde
2-amazondan mı aldınız hiç sıkıntı yaşadınız mı?

1-hocam aşağı yukarı oynuyor mu monitör? pivot olarak değil de bakış açısını ayarlama şeklinde
Ben mediamarktan aldım. Sadece yukarı aşağı oynuyor.
Discord kullanıyorsanız kamera açıp gösterebilirim. Sydra#1188 Oyuna giriyorum şimdi. @bstxn

2 aydır monitör bakıyorum. LG nin GN serileri çok hoşuma gitti. Sonra bütçeyi ne kadar zorlarım diye düşündüm. 3000 tl ye çıkınca 27GN800 aldım. Sıfır hata çok şükür. Bütçenize göre her türlü GN serisi alabilirsiniz bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı