bstxn
Hectopat
1 ay sonra monitör almayı düşünüyorum 144Hz ve IPS olmasını istiyorum. Bu monitör nasıldır daha iyi bir alternatifi var mıdır? Amazon'dan alınan monitörün garantisi nasıl oluyor?
Şuan ben kullanıyorum. Gayet güzel. F/p ürünüdür. Soracağınız bütün soruları cevaplaya bilirim. Menü vb. vb.
1 ay sonra monitör almayı düşünüyorum 144Hz ve IPS olmasını istiyorum. Bu monitör nasıldır daha iyi bir alternatifi var mıdır? Amazon'dan alınan monitörün garantisi nasıl oluyor?
1-hocam aşağı yukarı oynuyor mu monitör? pivot olarak değil de bakış açısını ayarlama şeklindeŞuan ben kullanıyorum. Gayet güzel. F/p ürünüdür. Soracağınız bütün soruları cevaplaya bilirim. Menü vb. vb.
Ben mediamarktan aldım. Sadece yukarı aşağı oynuyor.1-hocam aşağı yukarı oynuyor mu monitör? pivot olarak değil de bakış açısını ayarlama şeklinde
2-amazondan mı aldınız hiç sıkıntı yaşadınız mı?
Discord kullanıyorsanız kamera açıp gösterebilirim. Sydra#1188 Oyuna giriyorum şimdi. @bstxn1-hocam aşağı yukarı oynuyor mu monitör? pivot olarak değil de bakış açısını ayarlama şeklinde
2-amazondan mı aldınız hiç sıkıntı yaşadınız mı?
Amazon TR markalarından daha sağlam firmadır güvenle alışveriş yapabilirsiniz.2-amazondan mı aldınız hiç sıkıntı yaşadınız mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.