LG 24GN600-B nasıldır?

Emre_1245

Decapat
Daha fazla  
LG 24GN600-B'nin artıları eksileri nelerdir?
IPS glowu
Vertical bandingi
Color bandingi nasıldır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Almayı istediğim monitördü ama yeni bir monitör çıkmıştı AOC marka, 10 bit. Artık onu almak istiyorum ama model numarasını unuttum. Yeni favorim AOC'un özellikleri daha iyi.
Hocam peki monitörleri iyi bilir misin dediğim monitör iyi midir? Hocam dediğiniz monitörü hatırlayıp söylersiniz baya iyi olur.

Hocam peki monitörleri iyi bilir misin dediğim monitör iyi midir? Hocam dediğiniz monitörü hatırlayıp söylersiniz baya iyi olur.
Technopat anasayfa'da görmüştüm haberini. AOC 10 bit ve 27'' iyi bir monitördü. Ama fiyatı LG 24GN600-B'den çok daha tuzlu olacaktır. LG monitör daha uygun fiyatlı. Anasayfa'da arama yaptım ama bulamadım haberini.

Güncelleme: Buldum. İşte sayfası bu: AGON by AOC, Üç Yeni Oyun Monitörünü Duyurdu
Bahsettiğim monitörün modeli AG274QXM. Bu monitör benim yeni favorim.

Güncelleme 2: Hatta bu monitörü Recep Baltaş kısa şekilde incelemiş, işte burada:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Technopat anasayfa'da görmüştüm haberini. AOC 10 bit ve 27'' iyi bir monitördü. Ama fiyatı LG 24GN600-B'den çok daha tuzlu olacaktır. LG monitör daha uygun fiyatlı. Anasayfa'da arama yaptım ama bulamadım haberini.

Güncelleme: Buldum. İşte sayfası bu: AGON by AOC, Üç Yeni Oyun Monitörünü Duyurdu
Bahsettiğim monitörün modeli AG274QXM. Bu monitör benim yeni favorim.

Güncelleme 2: Hatta bu monitörü Recep Baltaş kısa şekilde incelemiş, işte burada:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kanka Allahını seversen attığın monitör 17000TL
LG 2500TL bu nasıl kıyaslama?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı