LG 24GN600-B vs. MSI Optix G242

FatihKvk

Decapat
Daha fazla  
Monitör
LG 24GN600-B VS MSI OPTIX G242
Merhaba, bir süredir monitörlere bakıyorum ve ikisi arasında karar kılmaya çalışıyorum.

MSI Optix G242

LG 24GN600-B

Diger forumda oylamada LG 2 kat daha fazla oy aldı, sizin fikriniz nelerdir? Hangisi alınmalı. MSI şu an 3159TL İtopya'da LG ise 3056TL Trendyol üzerinde. Ölü pixel korkum var genel olarak şanssız bir insanım nelere dikkat etmem gerekir? Ayrıca bu fiyat bandında daha iyi bir öneriniz yoktur diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
LG'nin bir üst modelini kullanıyorum. Gerçekten çok çok çok iyi kaliteye sahip. Ben Vatan'dan aldım. Test ettik sıkıntı çıkmadı sonra 5 yıllık garanti uzattım. Kaza kurşunu olmazsa kendiliğinden bozulmalarda sorunlarda vs. yenisi ile değiştireceğim. Oyum LG'ye

LG'nin bir üst modelini kullanıyorum. Gerçekten çok çok çok iyi kaliteye sahip. Ben Vatan'dan aldım. Test ettik sıkıntı çıkmadı sonra 5 yıllık garanti uzattım. Kaza kurşunu olmazsa kendiliğinden bozulmalarda sorunlarda vs. yenisi ile değiştireceğim. Oyum LG'ye.

Peki ikisi arasında LG mi daha önde? Veya aynı fiyat bandında ikisinden de iyi var mı?

AOC 24G2U modelini biraz inceledim, yani ikisi de kendince iyi duruyor mesela birinde HDR var diğerinde yok veya bazı ekran özellikleri yok. Çok büyük bir + - si var mı bunların. O fiyatlara göre.

AOC 24G2U modelini biraz inceledim, yani ikisi de kendince iyi duruyor mesela birinde HDR var diğerinde yok veya bazı ekran özellikleri yok. Çok büyük bir + - si var mı bunların. O fiyatlara göre.
Aoc da vesa özelliği var çok büyük artı bi özellik kendin satın almak istesen 700 den aşağı bulamazsın, renk gamutu fazlasıya iki monitörden de daha iyi, gecikme süresi konusunda LG daha başarılı fakat sen 1 MS ile 4 MS arasında ki farkı anlama ihtimalin yok bir nevi satış stratejesi denilebilir LG nın yaptığı. Başka sorun varsa yardımcı olayım.

AOC da VESA özelliği var çok büyük artı bir özellik kendin satın almak istesen 700'den aşağı bulamazsın, renk gamutu fazlasıya iki monitörden de daha iyi, gecikme süresi konusunda LG daha başarılı fakat sen 1 ms ile 4 ms arasında ki farkı anlama ihtimalin yok bir nevi satış stratejesi denilebilir LG'nın yaptığı. Başka sorun varsa yardımcı olayım.

Anladım, kağıt üzerinde LG HDR ile vesaire anti glare ile daha iyi duruyor ama. MSI Optix G242'ye göre çok fark atarak oylamayı kazanmıştı. AOC ikisinden de nasıl iyi olabiliyor biraz kafam karıştı.

Anladım, kağıt üzerinde LG HDR ile vesaire anti glare ile daha iyi duruyor ama. MSI Optix G242'ye göre çok fark atarak oylamayı kazanmıştı. AOC ikisinden de nasıl iyi olabiliyor biraz kafam karıştı.

İki ürünü de kullanan birinin yorumu bu. Bende de sana önerdiğim model var 1999 TL iken kararsız kalıp almamıştım 24gn600 o fiyata iyi denilebilrdi. Fakat bu fiyata almana önermem alacaksan da kendi kararın tabi ki bu dediğim fiyat 1 ay oldu olmadı bu arada.
HDR özelliği bu giriş seviyesin de çokta matah bir şey değil. Kullanınca parlaklık seviyesini değiştiremiyorsun aklında da bulunsun.

İki ürünü de kullanan birinin yorumu bu. Bende de sana önerdiğim model var 1999 TL iken kararsız kalıp almamıştım 24GN600 o fiyata iyi denilebilrdi. Fakat bu fiyata almana önermem alacaksan da kendi kararın tabii ki bu dediğim fiyat 1 ay oldu olmadı bu arada.

2 hafta önce 2700'dü :D, GN650 modeli o ama pek fark yoktur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı