LG 24GN600-B vs. MSI Optix G242

Duvara bağlantı benim için işlevsiz. Yine bile hangisini alırdınız, ayrıca yarın hgaming gecesi var ona da bir bakarım.

Duvara bağlantı benim için işlevsiz. Yine bile hangisini alırdınız, ayrıca yarın hgaming gecesi var ona da bir bakarım.
Hocam aynen ben yanlış ifade ettim vesa çok önemli değil fakat pivot özelliğinde aşağı yukarı sağa sola dikey konuma getirme özellği bulunuyor.

Hocam ben 2000 TL olan LG 24gn600 ile 2700 TL olan aoc 24g2u arasından aoc olan modelini almıştım ikisinde alma fırsatım varken. Şuan 3000e LG alınması pek mantıklı gelmiyor yine de senin tercihin.

Hocam aynen ben yanlış ifade ettim VESA çok önemli değil fakat pivot özelliğinde aşağı yukarı sağa sola dikey konuma getirme özellği bulunuyor.

Hocam ben 2000 TL olan LG 24GN600 ile 2700 TL olan AOC 24G2U arasından AOC olan modelini almıştım ikisinde alma fırsatım varken. Şu an 3000e LG alınması pek mantıklı gelmiyor yine de senin tercihin.

Hocam şu an 3000TL altı LG özelliklerinde monitör bulmak imkansız AOC ise 3250 civarı.

Çok fikrim yok HDR konusunda fakat çok artı bir özelliği yok HDR'nın gözlemlediğim kadarıyla.(bu monitör için)

1657811662000.png

Böyle bir şey gördüm.

Hocam size şöyle sorayım ona göre hangisini alacağınızı söyleyim size

Dizi-film mi daha baskın sizin için oyun mu

Pivot özelliğini kullanacak mısınız sağa sola yükseklik ayarı gibi özellikler önemli mi sizin için

Bu ikisinden de ilk soruya oyunu koyup pivotta umrumda değil diyorsanız LG alın fakat bunlardan biri bile önemliyse aoc alın derim daha da düşünülecek çok seçenek yok.

Ben aoc dan memnunum sıkıntısı yok bana göre ölü piksel çıkma durumu lgye göre bir tık daha fazla fakat benim aldığım monitörde ölü piksel çıkmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı