LG 24GN650-B 23.8" 1ms Full HD FreeSync 1704TL!

Aynı ürün değil. TN panel bu.

O GL modeli fark ettiyseniz bende gördüm başta onu benim attım gn.
GN'nin linkine tıklayınca GL'ye atıyormuş. Şimdi fark ettim.

Daha ucuza 27" varken bunu almak üzücü.
27" olması daha iyi olduğu anlamına mı geliyor pardon? Önerdiğiniz monitör 1920x1080 çözünürlüğünde. Ve boyutu çözünürlüğe göre büyük olduğundan dolayı piksellerin arasında karış karış boşluklar olabiliyor, pikseller sayılabiliyor. Ayrıca VA panel. LG modeli IPS panel sunarken ayriyeten 1ms GtG tepkime süresi de sağlıyor.

27" olması daha iyi olduğu anlamına mı geliyor pardon? Önerdiğiniz monitör 1920x1080 çözünürlüğünde. Ve boyutu çözünürlüğe göre büyük olduğundan dolayı piksellerin arasında karış karış boşluklar olabiliyor, pikseller sayılabiliyor. Ayrıca VA panel. LG modeli IPS panel sunarken ayriyeten 1ms GtG tepkime süresi de sağlıyor.
Bu IPS model. Evet 27 inç bana göre daha iyi oluyor. Kör gibi ekrana yakından bakarsan pikselleri sayabilirsin tabii ki. Senin çözünürlük ne pardon 4K mı?

Bu IPS model. Evet 27 inç bana göre daha iyi oluyor. Kör gibi ekrana yakından bakarsan pikselleri sayabilirsin tabii ki. Senin çözünürlük ne pardon 4K mı?
Olayımız çözünürlük mü şu anda? Ben boyut sebebiyle 1080p kadar keskin bir görüntü alamadığınızı söyledim. Piksel saymak mecazi anlamda. Keskin, kaliteli bir görüntü alamazsınız koskoca ekrana 1920x1080'i soktuğunuz için. Evet IPS olan modeli imiş şimdi farkettim ama bu yine fikrimi değiştirmez. MSI'ın panelleri ve monitörleri güzel değil.

27 inch 1080P ile 14 inch 1080P arasında fark var.
Yahu ben bilmiyor muyum PPI (inç başına düşen piksel) sayısında fark olduğunu. Daha ucuza 27 inç var diyorum. Bunu almak niye? Sırf PPI için gidin 13 inçlik ekran kullanın o zaman. 24 inç olup daha ucuza olan bir yığın monitör var. Bu bir şeymiş gibi indirim köşesinde paylaşılması tuhaf.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı