OzzyOnFire
Hectopat
Moderatör düzenlemesi yok.Ben yanlış yazmışım veya moderatör düzeltmiş ama büyük ihtimalle ben yanlış yazdım şaun düzelttim.
Moderatör düzenlemesi yok.Ben yanlış yazmışım veya moderatör düzeltmiş ama büyük ihtimalle ben yanlış yazdım şaun düzelttim.
R5 5900 bu ekran kartını besler mi acaba?
Moderatör düzenlemesi yok.
Aynı ürün değil. TN panel bu.
GN'nin linkine tıklayınca GL'ye atıyormuş. Şimdi fark ettim.O GL modeli fark ettiyseniz bende gördüm başta onu benim attım gn.
Gn'nin linkine tıklayınca GL'ye atıyorlarmuş. Şimdi fark ettim.
LG 24gn650-b 23.8 Inch 144hz 1ms Fullhd Amd Freesync Ips Hdr10 Pivot Gamıng Moniör Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
LG 24gn650-b 23.8 Inch 144hz 1ms Fullhd Amd Freesync Ips Hdr10 Pivot Gamıng Moniör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
27" olması daha iyi olduğu anlamına mı geliyor pardon? Önerdiğiniz monitör 1920x1080 çözünürlüğünde. Ve boyutu çözünürlüğe göre büyük olduğundan dolayı piksellerin arasında karış karış boşluklar olabiliyor, pikseller sayılabiliyor. Ayrıca VA panel. LG modeli IPS panel sunarken ayriyeten 1ms GtG tepkime süresi de sağlıyor.Daha ucuza 27" varken bunu almak üzücü.
![]()
MSI Optix G271 27 inç 144 Hz 1ms Full HD Gaming Monitör
MSI Optix G271 27 inç 144 Hz 1ms Full HD Gaming Monitör özelliklerini ve fiyatını incele; ücretsiz kargo, avantajlı ödeme seçenekleri ve Turkcell güvencesi ile satın al.www.turkcell.com.tr
Bu IPS model. Evet 27 inç bana göre daha iyi oluyor. Kör gibi ekrana yakından bakarsan pikselleri sayabilirsin tabii ki. Senin çözünürlük ne pardon 4K mı?27" olması daha iyi olduğu anlamına mı geliyor pardon? Önerdiğiniz monitör 1920x1080 çözünürlüğünde. Ve boyutu çözünürlüğe göre büyük olduğundan dolayı piksellerin arasında karış karış boşluklar olabiliyor, pikseller sayılabiliyor. Ayrıca VA panel. LG modeli IPS panel sunarken ayriyeten 1ms GtG tepkime süresi de sağlıyor.
27 inch 1080P ile 14 inch 1080P arasında fark var.Bu IPS model. Evet 27 inç bana göre daha iyi oluyor. Kör gibi ekrana yakından bakarsan pikselleri sayabilirsin tabii ki. Senin çözünürlük ne pardon 4K mı?
Olayımız çözünürlük mü şu anda? Ben boyut sebebiyle 1080p kadar keskin bir görüntü alamadığınızı söyledim. Piksel saymak mecazi anlamda. Keskin, kaliteli bir görüntü alamazsınız koskoca ekrana 1920x1080'i soktuğunuz için. Evet IPS olan modeli imiş şimdi farkettim ama bu yine fikrimi değiştirmez. MSI'ın panelleri ve monitörleri güzel değil.Bu IPS model. Evet 27 inç bana göre daha iyi oluyor. Kör gibi ekrana yakından bakarsan pikselleri sayabilirsin tabii ki. Senin çözünürlük ne pardon 4K mı?
Yahu ben bilmiyor muyum PPI (inç başına düşen piksel) sayısında fark olduğunu. Daha ucuza 27 inç var diyorum. Bunu almak niye? Sırf PPI için gidin 13 inçlik ekran kullanın o zaman. 24 inç olup daha ucuza olan bir yığın monitör var. Bu bir şeymiş gibi indirim köşesinde paylaşılması tuhaf.27 inch 1080P ile 14 inch 1080P arasında fark var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.