LG 24GN650-B 24” Ultragear gerçek 8 bit mi?

Bütçe
1500-2000

Alihan akman

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar bu ürünü almayı düşünüyorum. Fakat bazı forumlarda çoğu düşük bütçe ürünlerin 6 bit frc adıyla satıldığını duydum. Ürün sitesinde 8 bit olarak geçiyor fakat gerçek midir?

Lenovo G27-20 66C2GAC1TK bu model bana önerildi, piyasadaki en uygun gerçek 8 bit monitör olarak aradaki inç ve 450 TL fiyat farkına değer mi?
AOC 24G2U 23.8 bu model de dünya çapında çok fazla beğenilen bir model fikirlerinizi almak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
tam olarak anlayamadım yani bu önerdiğiniz 1.500-2000 tl bütçelik öneriniz ekranı güzel bir ürün mü? gerek parlaklık gerek doygunluk açısından.
Evet.
Hocam VA panelli Curved AOC 165Hz monitör almıştım ve gerçekten çok üzdü ghosting sorunun olması yanı sıra IPS'in yanında çöp gibiydi direkt iade edip sizin konuda açtığınız monitörün 27 inçlik olanını aldım. VA tavsiye etmem.
İkisini aynı değerlendirmek, Barbara ile sokaktaki bir kadını karşılaştırmaktan çok daha yanlış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı