LG 24GN650 23.8" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
İyi sosyaller. Linkteki monitörü 2000 TL'ye bir yakınımdan alacağım.
Yarı profesyonel Valorant ve Rust oynuyorum. Aşağıda yazdığım monitörler arasında kıyaslama yapacak olursanız hangisini almalıyım sizce? Monitör önerileriniz varsa onları da yazın.
Ben konsol oyuncuyum, FPS odaklı oynuyorum diye TN panel BenQ XL2411k alacaktım. Sonra konsol için TN değil de IPS almam daha mantıklı geldi 24GN650-B aldım. FPS oyunlarına devam, memnunum. Ekranın ortasına Crosshair koyması çok güzel bir özellik. Renkler zaten LG panelin güzel.
Bu arada bu fiyatları 2.elini mi yazıyorsunuz çünkü BenQ 2.5TL değil sıfırı.
Listede DyAc'lı bir monitör varsa ve konu rekabet ise DyAc'lı model her zaman en iyisidir.
Onun dışında TN panel yerine daha iyi şeçenekler var. XG2405 aralarında en iyisi.
Ama rekabet için alacaksan en iyisi 2411.
Listede DyAc'lı bir monitör varsa ve konu rekabet ise DyAc'lı model her zaman en iyisidir.
Onun dışında TN panel yerine daha iyi şeçenekler var. XG2405 aralarında en iyisi.
LG monitörleri tavsiye etmem black uniformity konusunda çok kötüler. LG önerenlerin çoğu da isme bakıyor... LG'nin Nano IPS paneli de abartılıyor... sadece pazarlama stratejisi.
Ben konsol oyuncuyum, FPS odaklı oynuyorum diye TN panel BenQ XL2411k alacaktım. Sonra konsol için TN değil de IPS almam daha mantıklı geldi 24GN650-B aldım. FPS oyunlarına devam, memnunum. Ekranın ortasına Crosshair koyması çok güzel bir özellik. Renkler zaten LG panelin güzel.
Bu arada bu fiyatları 2.elini mi yazıyorsunuz çünkü BenQ 2.5TL değil sıfırı.
LG monitörleri tavsiye etmem black uniformity konusunda çok kötüler. LG önerenlerin çoğu da isme bakıyor... LG'nin Nano IPS paneli de abartılıyor... sadece pazarlama stratejisi.