LG 24GN650-B ilk izlenim

Bütçe
2000
Hocam ben gamer 2 ayarını günlük, gamer 1 ayarını ise oyunlara uyarladım. Gamer 2 de siyahlar çok siyah, beyazlar beyaz ve renkler canlı. Gamer 1 de ise siyahlar açık renk biraz, FreeSync extended , Black stabilizer oyunlarda karanlıkları aydınlatmak için 80, brightness 70, contrast 75, sharpness 70-80 arası zevk meselesi o bulanıklık, gamma mode 1 veya 4 (4 daha karanlık ama güzel geliyor göze), color temp medium (geceleri göz yormaması için biraz sıcak bir renk yapıyorum, sadece CS:GO, Valorant oynarken Black level high yapıyorum tünel vs. ama normalde Low gayet yeterli, diğer ayarları değiştirmedim. Bu arada sizde HDR açılıyor mu? Ben HDMI ile bağladım 120 Hz var ama HDR alamadım.
alışmak meselesi galiba. eski tft monitörüme hiç bir ayar yapmamıştım dümdüz kullanıyordum hem oyunda hem de günlük. bir gram gözümü yormuyordu)
Bu arada sizde HDR açılıyor mu? Ben HDMI ile bağladım 120 Hz var ama HDR alamadım.
gamer1 falan olan yerde hdr effect var. windowsun kendi ayarlarında da var

alışmak meselesi galiba. eski tft monitörüme hiç bir ayar yapmamıştım dümdüz kullanıyordum hem oyunda hem de günlük. bir gram gözümü yormuyordu)

Benimde eski hatta şu an ikinci ekran olarak kullandığım monitör hiç göz yormuyor çünkü renkler çok soluk, gözünü ağrıtmıyorum, Yeni monitörde parlıyor, benim iki gözümde kıpkırmızı oldu dün, hala da geçmedi. Bende HDR OFF yazıyor bilmiyorum.

Hocam yalan yok. Ben ilk gün tamam monitör çok iyi güzel diyordum ama asıl mesele alışmak. 1 hafta olacak şuanlık bir sorun görmedim kendim açımdan.

Benimde eski hatta şu an ikinci ekran olarak kullandığım monitör hiç göz yormuyor çünkü renkler çok soluk, gözünü ağrıtmıyorum, Yeni monitörde parlıyor, benim iki gözümde kıpkırmızı oldu dün, hala da geçmedi. Bende HDR OFF yazıyor bilmiyorum.
şimdi baktım gtx 960 hdr desteklemiyormuş

Benim aldığım da panel arızası varmış. İade raporu verdiler.
e o zaman benimki de arızalı. senin çektiğin fotoğraftaki gibi. ama fotoğrafta ışıklar daha belirgin oluyor)

Dosya Ekleri

• IMG_20211117_173337.jpg
    IMG_20211117_173337.jpg
    150,3 KB · Görüntüleme: 49

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı