LG 24GN650-B monitörü yorumum

İncelemeyi yapan kişi monitörlerin aynı olduğunu söylüyor tek farkı birinin yüksekliği ayarlanmıyor.

Evet Epey'den karşılaştırınca birebir aynı panel oldukları, sadece kaslarının farklı olduğu görülüyor.

Monitörle internette ilk karşılaştığımda hayret etmiştim ama şimdi sRGB değeri düşük olduğu için özellikle filmlerde beni üzer gibime geliyor. Videoda da TN panel bir monitörle kıyaslamasına rağmen TN panel olanın daha dolgun renk deneyimi verdiği görünüyor.

Bilmem sizler ne düşünüyorsunuz?

Ayrıca hem film, hem oyun deneyimi yaşamak isteyeceğim eşit ağırlıkta bir monitör arayışı içersindeyim, gtg teknolojisi oyunlar için mühim galiba, benim için oyun 2. planda geliyor o yüzden tereddütteyim.

Son düzenleme:

LG olan ah-ips panele sahip AOC ise panda LG'nin paneli kendisine ait ve ah-ips panelin en gelişmiş ips panel olduğu söyleniyor.
Buradan bakabilirsiniz.

Takipteyim csde lolde güzel tepkime , ghosting vs yoksa alıcam yarım saate. Beğendiniz mi memnun musunuz ?
Peki bununla farkı nedir hocam ? Hangisi daha iyidir , siz memnun musunuz alabilir miyim gönül rahatlığıyla ?

AOC ile ilgili bir yorumum olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…