LG 24GN650-B monitörü yorumum

Benimkinde DP kablosu çıktı HDMI ile 120Hz kullanılıyor en fazla ve HDR açılmıyor. DP daha iyi kısacası.

ben bugün sipariş verdim monitörü akşam sizin elinize kaç günde ulaştı arkadaşlar? İtopyadan sipariş verdim ben

kargolamayı beğendiniz mi ve sorun yaşadınız mı? ve istanbul dışında mı oturuyorsunuz, şirket hakkında şikayetleri okuyunca çok endişelendim. Benzeri bir ürünü vatandan alıp en azından sıkıntı yaşadığımda muhattabım olsun isterim

Hiçbir sorun yaşamadım pazartesi kargolandı salı elime ulaştı ürünündede bir sorun yok şu anda kullanıyorum bende ilkte öyle düşündüm fakat iyi ki almışım ürün gayet iyi ana Curved monitörden düz monitöre geçince çok farklı geldi.

İstanbul dışında mısınız?

Kargo konusunda benim deneyimim şöyle oldu. Kargolandığı günün ertesi elime ulaştı. Trendyol express getirdiği için kendi fırma ürünlerine sahip çıkıyorlar. Bütünlesik yapida olmalari siteyle bundan dolayı, ama kutu cok saglam. Diğer kargocular isteyerek zarar vermedikce bir sorun olacagini zannetmiyorum.( kargo kutusunda bir anormallik sezerseniz kapıdan yollayın gitsin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…