LG 24GN650-B monitörü yorumum

Merhaba monitörü bende yeni aldim (1652 tl) kutusundan çıkarıp ilk olarak kutu iceriğini inceledim. Klavuzda HDMI ve DP kablosunun mevcut olduğu gösterilirken içerisinde HDMI kablosu çıkmadı, sadece DP kablosu var.

Bundan dolayı geri paketledim, Trendyol gamers arena satıcısı yani integra yarın arayıp soracagim.
Satici soruları kısmında Trendyol'da HDMI kablosu var seklinde belirtilmiş.

Sizlerdeki üründen hangi kablo çıktı yazabilir misiniz?

Benimkinde DP kablosu çıktı HDMI ile 120Hz kullanılıyor en fazla ve HDR açılmıyor. DP daha iyi kısacası.
 
kargolamayı beğendiniz mi ve sorun yaşadınız mı? ve istanbul dışında mı oturuyorsunuz, şirket hakkında şikayetleri okuyunca çok endişelendim. Benzeri bir ürünü vatandan alıp en azından sıkıntı yaşadığımda muhattabım olsun isterim
 
Hiçbir sorun yaşamadım pazartesi kargolandı salı elime ulaştı ürünündede bir sorun yok şu anda kullanıyorum bende ilkte öyle düşündüm fakat iyi ki almışım ürün gayet iyi ana Curved monitörden düz monitöre geçince çok farklı geldi.
 
Kargo konusunda benim deneyimim şöyle oldu. Kargolandığı günün ertesi elime ulaştı. Trendyol express getirdiği için kendi fırma ürünlerine sahip çıkıyorlar. Bütünlesik yapida olmalari siteyle bundan dolayı, ama kutu cok saglam. Diğer kargocular isteyerek zarar vermedikce bir sorun olacagini zannetmiyorum.( kargo kutusunda bir anormallik sezerseniz kapıdan yollayın gitsin)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı