LG 24GN650-B vs AOC 24G2U

Bütçe
1900

ecannar

Hectopat
Daha fazla  
Bu iki monitör arasında kaldım, alıp pişmanda olmak istemiyorum,
LG 24GN650B 1683 TL AOC 24G2U 2038 TL aradaki fiyat farkına değer mi? İkisi de 144Hz, her türlü oyun oynuyorum, Dirt Rally, Valorant, hikaye oyunları vs. pivot özelliğine önem veriyorum, hiç olmadı en yukarıdan en aşağıya inmesi bile benim için önemli Valorant için. Önerebileceğiniz başka monitör varsa yazarsanız sevinirim.
Halihazırda kullanmış olduğum monitör Samsung LF24T350F 75Hz 5ms IPS.

AOC 24G2U.jpg

LG24GN650-B.jpg

Bu iki monitör arasında kaldım, alıp pişmanda olmak istemiyorum,
LG 24GN650B 1683 TL AOC 24G2U 2038 TL aradaki fiyat farkına değer mi? İkisi de 144Hz, her türlü oyun oynuyorum, Dirt Rally, Valorant, hikaye oyunları vs. pivot özelliğine önem veriyorum, hiç olmadı en yukarıdan en aşağıya inmesi bile benim için önemli Valorant için. Önerebileceğiniz başka monitör varsa yazarsanız sevinirim.
Halihazırda kullanmış olduğum monitör Samsung LF24T350F 75Hz 5ms IPS.

Eki Görüntüle 1041522

Eki Görüntüle 1041523
Aynı model Lg'nin 27'' olanını kullanıyorum. Lg daha iyi bir ışık seçeneği sunuyor.

Hocam bunu da buldum ama hakkında pek bilgi bulamadım ghosting ölü pixel var mı bilmiyorum. Ama Hdr400 falan var.

Hocam bunu da buldum ama hakkında pek bilgi bulamadım ghosting ölü pixel var mı bilmiyorum. Ama Hdr400 falan var.
bu attığınız ikinci el galiba, bide yukarı aşağı yada pivot özelliği bulunmuyor bunda, teşekkürler yinede
Aynı model Lg'nin 27'' olanını kullanıyorum. Lg daha iyi bir ışık seçeneği sunuyor.
siyah ekranda görüntü nasıl ? şuan kullandığım monitörde örneğin ets 2 oynarken geceleri hiçbir şey göremiyorum önümdeki aracın ışığını görüyorum sadece :D o yüzden ekran kartı ayarlarında full rgb den limited rgb ye geçirdim siyahlar parlak olsun diye bu seferde gündüzleri güzel olmuyor. Size zahmet eğer oynuyorsanız ve bilgisayarınızda varsa ets2 de karanlık bir yolda resim atma şansınız var mı ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı