LG 24GN650-B vs XL2411k

Sitesinde 1ms GtG verebildiği yazıyor. Fakat gerçek 1ms verebilir mi ondan emin değilim. Ama ben bir yandan 1ms TN panel bir monitör almaktansa en kötü 2-3ms verebilen bir IPS monitör almayı tercih ederim. Zira aradaki 2ms fark gerçekten doğru düzgün hissedilmiyor hatta IPS panel avantajı var.

Sitesinde 1ms GtG verebildiği yazıyor. Fakat gerçek 1ms verebilir mi ondan emin değilim. Ama ben bir yandan 1ms TN panel bir monitör almaktansa en kötü 2-3ms verebilen bir IPS monitör almayı tercih ederim. Zira aradaki 2ms fark gerçekten doğru düzgün hissedilmiyor hatta IPS panel avantajı var.
Bildiğiniz bir sorunu var mı yandan bakınca sarı gördüğünü iddia edenler olmuş.

Merhaba arkadaşlar, ikisi arasında kararsız kaldım; LG vadettiği 1 GtG'yi verebiliyor mu, deneyen var mı? CS:GO için.
CS:GO için birebir monitör, arkadaşım almıştı çok memnundu fakat sırf monitör arkaya fazla yatmadığı için iade etti. Ayrıca CS:GO için IPS monitör almanızı asla önermem, ghosting fazla olabiliyor. Eğer CS:GO'yu ciddi düşünüyorsanız TN tercih edin.

CS:GO için birebir monitör, arkadaşım almıştı çok memnundu fakat sırf monitör arkaya fazla yatmadığı için iade etti. Ayrıca CS:GO için IPS monitör almanızı asla önermem, ghosting fazla olabiliyor. Eğer CS:GO'yu ciddi düşünüyorsanız TN tercih edin.
Global olma hevesim elbette ki yok fakat yine de supreme kadar beni getirirse daha hoş olur çünkü genel oyun ağırlığım fps oyunları.
Yani XL2411K Daha iyi bir seçim gibi haklı miyim?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı