LG 24GN65r G-Sync ile uyumlu mudur?

loftec

Femtopat
Daha fazla  
LG 24gn65r almayı düşünüyorum ancak G-Sync ile kullanılabileceğine dair herhangi bir bilgiye internette rastlamadım G-Sync uyumlu mudur veya monitörü alıp da G-Sync açan var mı?

Sağ olun başka bu fiyat civarında G-Sync uyumlu sağlam monitor var mıdır AOC 24G4X iyi diye duydum ama birkaç kişi Reddit'te AOC'nin renklerde sıkıntılı olduğunu ve diğer modellere göre daha cok ölü pixel çıkardığını söylemisti.

Sağ olun başka bu fiyat civarında G-Sync uyumlu sağlam monitor var mıdır AOC 24G4X iyi diye duydum ama birkaç kişi Reddit'te AOC'nin renklerde sıkıntılı olduğunu ve diğer modellere göre daha cok ölü pixel çıkardığını söylemisti.
Ben de bu iki model arasında kalıp 24G4X tercih etmiştim, geçtiğimiz Haziran ayından beri 24G4X kullanıyorum. Bende herhangi bir sorun olmadı, renk konusu da kullanıcı beklentisi ve beğenisine bağlı, biraz renk ayarı yaptım o kadar.

Reddit konusunda da şöyle söyleyeyim, muhtemelen bu monitör hakkında okumadığım gönderi ve yorum kalmamıştır, bazı kişiler 24G4X yerine 24G2SP öneriyorlar; yine aynı Reddit üzerinde 24G2SP'nin renklerini kötüleyenler de var. Anlayacağınız kusursuz ve herkesin beğeneceği bir monitör bulmak zor, ki olanlar da çok yüksek fiyatlardan satılıyor. Tabii tercih size kalmış. Şunu da ekleyeyim, başta bana görüş açısı bakımından biraz garip gelmişti ama alışmakla ilgili galiba, artık dikkatimi bile çekmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı