LG 24MP68VQ Display Port ve RX 480 kullanımı

Monitörü değiştirmeli miyim?

• Evet şunu almalısın (belirtirseniz çok memnun olurum)

Oy: 0 0,0%
  • Hayır bu fiyata bu özelliklerle en iyisi bu

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    0

mrcrane

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, başlıktaki monitörü satın aldım geçen hafta, birkaç gün önce de kullanmaya başladım. Genel olarak memnunum, görüntü kalitesi tatmin edici, dış görünüşü şık. IPS ekran ve FreeSync destekliyor. Display Port girişi yok. Hepsiburada sayfasında dahili hoparlörü var yazıyordu ancak meğerse yokmuş. Yazılımsal bir sorun diye düşünüp birçok şeyi denedikten sonra LG servisini aradım ve hayır içinde hoparlör yok dediler. Kulaklık takılabiliyor sadece arkasından. Ekran kartı olarak RX 480 aldım henüz elime ulaşmadı. HDMI girişi ile kullanıyorum (kart gelince de aynı şekilde olacak). FreeSync HDMI ile çalışıyormuş bu monitörde. Dahili hoparlör olmazsa olmaz değildi ama var denilmesine rağmen çıkmaması canımı sıktı. O yüzden değiştirip değiştirmemek konusunda kararsızım. Display Port girişinin olmaması ileride sıkıntı yaratır mı? Sonuçta en yeni teknoloji o. Sizce bundan kaliteli Display Port girişli, IPS, FreeSync özellikli bir monitör almam mümkün mü? En fazla 1.000 TL bütçe ile. Bu monitörü indirimden 780 liraya aldım.

Monitör bu: LG 24MP68VQ-P 24" 5ms (Analog+HDMI+DVI-D) Full HD IPS Led Fiyatı

Burada da bir incelemesi var, almadan önce bunu izlemiştim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer bu özelliklere sahip kullanıp memnun kaldığınız bir monitör varsa paylaşırsanız sevinirim. Tercihen Hepsiburadadan link atarsanız iyi olur.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı