LG 27" 27GL850-B alınır mı?

asilaslan

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Kontrast ile ilgili bir sorun cikardi mi? Ben genelde oyun ve film agirlikli kullanacagim.
Ben bir eksiklik yaşamadım, bu monitörleri profesyonel iş için kullanıyorum. Yine de görme duyusu kişiye göre değişir, monitör almadan önce mağazaya gidip monitörü orada görmek önemli.

Ben bir eksiklik yaşamadım, bu monitörleri profesyonel iş için kullanıyorum. Yine de görme duyusu kişiye göre değişir, monitör almadan önce mağazaya gidip monitörü orada görmek önemli.

Iste test etme sansim yok magazalarda bu modelini bulamadim MSI Optix MAG274QRF modeli arasinda kalmistim genellikle canli renkler istiyorum sizce hangi modeli almalıyım 2K IPS panel olarak.

Renk bakımından 27GL850 modelleri çok iyi. Bundan önce Asus PG279Q modellerini kullanıyordum, renk bakımından kıyas kabul etmez. LG'nin paneli renk konusunda çok iyi bana göre.

MSI monitör için hiçbir şey diyemem, bilgim yok.

Test edip alamayacaksan sana öneride bulunamam, dediğim gibi insanların görme duyuları farklıdır. Mağazada görüp alabileceğin modellere bakmanı tavsiye ederim.

Renk bakımından 27GL850 modelleri çok iyi. Bundan önce ASUS PG279Q modellerini kullanıyordum, renk bakımından kıyas kabul etmez. LG'nin paneli renk konusunda çok iyi bana göre.

MSI monitör için hiçbir şey diyemem, bilgim yok.

Test edip alamayacaksan sana öneride bulunamam, dediğim gibi insanların görme duyuları farklıdır. Mağazada görüp alabileceğin modellere bakmanı tavsiye ederim.

Keske magazalarda olsa fakat maalesef yoktur artik arastirmaya devam edip karar vereceğim teşekkür ederim.

Şu model ile aynı paneli kullanıyor diye biliyorum:

Hatta Rtings üzerinden bakınca 850-B'de USB portları varken 83A-B'de USB portu yok yazıyor, tek fark bu bile olabilir.

Hal böyleyken hem 1000 TL ucuza, hem de Amazon garantisiyle ben Amazon'dakini alırdım.

Şu model ile aynı paneli kullanıyor diye biliyorum:

Hatta Rtings üzerinden bakınca 850-B'de USB portları varken 83A-B'de USB portu yok yazıyor, tek fark bu bile olabilir.

Hal böyleyken hem 1000 TL ucuza, hem de Amazon garantisiyle ben Amazon'dakini alırdım.
Hayır, yanlış biliyorsunuz.

Birisi %126 sRGB renk gamı sağlarken, diğeri %99 sRGB renk gamı sunuyor. Buna ARGB ve DCI P3 gamları da eşlik ediyor.

Panel için bir kaynak yok, kaynağınız nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı