LG 27" 27GP83B-B vs MSI Optix MAG274QRF vs ASUS 27" VG27aqz

Konu uzun. Kafa sakız gibi olmuş arkadaşın. Ondan bu kadar kararsız.

Şimdi işin özü şu. Her monitörün bir eksi yanı var. Kusursuz bir şey alamazsınız. Belli bütçe de bu böyle yapacak bir şey yok. Bunu bilelim. Sonra monitör seçelim.

Baktığın LG'ler birkaç yıldır piyasada olan monitörler. 750'de evet NanoIps yok. Mesela bu yok diye alınmamazlık yapılır mı yapılmaz mı senin karar vermen lazım.

MSI ise QD kuantum ekran ve renk gamı gerçekten muazzam. Farkı anlıyorsun. Şu an stokta yok. Outlet mağazadan ürün almak riskli. Kusurlu olabilir. Normalde pahalı bir monitör.
Fakat MSI'yı renkte övsekte ölü piksel her bütçe monitlerinde var. Geçen bir arkadaş QD modelinden 2 adet almıştı ve ölü piksel çıkmıştı. Şans mı desek kalite mi bilemiyorum.

27 inç üstü monitör olarak Dell bu monitörü öneriyorum. Dün iki arkadaş aldı ve Gaming.gen'de stok bitti. Stok sorunu baş göstermiş vaziyette. Bence ürün tutuyorlar depolarında.

Bu konuya gelirsek. Laptop Type-C kısmında şimşek işareti veya D işareti varsa görüntü aktarımı var demektir. Bu dönüştürücü güncel ve kalitelidir. Sorun yaşatmaz kolay kolay. Type-C to DP kablosu ile G-Sync'te açılabiliyor. DP to DP gibi düşün.
PAUGGE CDP14-PRO USB-C to DİSPLAYPORT 1.4 KABLO - Vatan Bilgisayar

Teşekkürler hocam cevabınız için. Laptopda 2 adet type-c var ikisi de DP 1.4 destekli. Legion 5 pro kullanıyorum rtx3070 var.

İşte ben fiyatlara alışana kadar stoklar eridi ya da hepimizin düşündüğü gibi depoda ürün tutuyor monitör araştırırken model vardı piyasada ama bu fiyatlar ne ya diye diye bu güne kadar geldim ve kabullendik artık. Esas ölçüm 32" aslında ama 27gp850 de HDR400 var diye en azından 400nit'i garanti ediyordur deyip ona yönelmiştim. Bir de ek olarak incelemelerde hızlı bir monitör çıkıyordu.

Samsung 'da G7 var sanırım VA sorunlarının çözüldüğü. Ama o da cruve ekran ve ekran açılması sorunu çok var. 4 kere monitör değiştireni duydum. Ama ıps gibi kullanıyoruz hiç sorun yok diyorlar. Nesnenin arkasından takip eden siyah gölgeler olmasa VA da seçeceğim ama çok az sayıdaki monitörde var bu iyi paneller herhalde.

Ben al sat yapabilen biri olmadığım için birazcık bekleyeceğim ona karar verdim. Biraz pimpirikliyim çünkü :/ Şu an kampanyalar sürerken ek bir indirim denk gelmezse eğer almamayı düşünüyorum. En azından depodan malları yılbaşından sonra çıkarmaya başlayınca siteler aralarından seçim yaparım diye düşündüm.

6-7 binleri düşünürken 10-11bin arasına çıktım. Bu sefer de stok problemi yüzünden içime %100 sinmeyen bir model alacaksam aceleye gerek yok gibi

6-7 binleri düşünürken 10-11bin arasına çıktım. Bu sefer de stok problemi yüzünden içime %100 sinmeyen bir model alacaksam aceleye gerek yok gibi

Gözüne bir monitör takılırsa yazarsın. Şu aralar mecbur stok beklemek gerekli. Elle tutulur monitör almak için bu gerekli.

Hocam 43 inç monitörde CS oynamak yormuş olsa gerek. Şaka bir yana aynı monitörden bende de var PS5 için 4k monitör ararken karşıma çıkmıştı fiyatı da çok uygun olunca aldım, genel olarak memnunum ama arada Fifa oynarken senin CS GO'da yaşadığın problemi yaşıyorum ama onun dışında 60 FPS aldığım oyunlarda sorun yok, anlayamadım açıkçası.

Cevaplarınız için teşekkürler. Halen bakınmaktayım ben Yer gök FHD monitör kaynıyor. İleri dönük olarak 4K bakıyordum aslında ama onu geç 2K bile doğru dürüst yok Olanlarında parlaklık değerleri düşük geliyor bir şeyi kötü oluyor içime sinmiyor

Amazon öncelikli benim için oraya bakıyorum önce ama stok sorunu kendi depolarında bile var. Ya markalar mal vermiyor ya da almıyorlar bilemedim. Neyse kısmet artık, felaket zam gelmiş bir de. 27gp850 ye tam 5000TL koymuşlar 32 olanına 2500 gelmiş. İnsafsızlık ya resmen.
Monitör alamayınca koltuk eskidi koltuk bakayım demiştim, Xprime koltuk için karar verememiştim pazartesi bir baktım 2399 dan 4000'e çıkartmışlar. Xdrive 4200 den 5800'e çıkartmış.

Hangi monitörü aldınız hocam ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…