LG 27GL850-B 2K 144Hz 1ms monitörde hoparlör yok mu?

Mustache

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, öncelikle kusura bakmayın biraz bilgisizim belki komik bir soru olacak ama bu monitörü almıştım bugün elime ulaştı ama ses gelmiyor hoparlörü yok mu içinde yoksa ben mi beceremiyorum bilgili arkadaşlar akıl verirse sevinirim.

Bu arada DP kablosu ile bağladım bilgisayara HDMI kullanmadım yüksek görüntü kalitesini DP ile alabiliyoruz diye bildigim için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörün model numarasını biliyorsun. Tek yapman gereken google da aratarak ürün özelliklerinin yazdığı bir sayfadan hoparlör var mı diye bakmak. Bunu uygulayarak hayatını daha kolay bir hale getirebilirsin.

Hocam HDMI'la mı baglayayım bilgisayarı DP'yı cıkarıp yoksa ikisi aynı anda takılabilir mi?
Hayır monitöründe hoparlör yok ve DisplayPort ses aktarır.
Hem ses hem görüntü için HDMI bağlayabilirsin sadece. HDMI bağladıktan sonra DPI bağlamanın bir anlamı yok.
Does DisplayPort also support audio? Yes, DisplayPort supports multi-channel audio and many advanced audio features
Ayrıca hoparlör yok. Sallamanın da manası yok.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı