LG 27GL850-B vs ASUS VG27AQ1A

Bütçe
3.500 TL
Katılım
2 Temmuz 2021
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıkta belirttiğim gibi... Kararsız kaldım. Sürekli bu iki monitör arasında gidip geliyorum. ASUS'un ekran özellikleri beni çok cezbediyor, çok da beğeniyorum ama Nit değeri daha düşük LG markasından. Tabii bir de LG'nin Nano IPS olması var. Monitörler ve monitörlerin teknik özellikleri hakkında bilgi sahibi olan veya bu iki monitörden herhangi birini kullananlar düşüncelerini benimle paylaşırsa çok sevinirim. Aydınlanmaya ihtiyacım var. Bu arada, monitör önerilerine de açığım. Benzer özellikleri taşıması kafi. Bütçem maksimum 3.500 TL, daha üstüne çıkamam.

Kararsız kaldığım ürünlerin linklerini de detaylı teknik özellikleri ile birlikte bırakayım şuraya...

ASUS: https://www.epey.com/monitor/asus-tuf-gaming-vg27aq1a.html

LG: https://www.epey.com/monitor/lg-ultragear-27gl850-b.html

Not: Bu hafta içerisinde sipariş vereceğim.
 
LG'yi daha önce kullandım bu modelde,Asus'u ise VG27AQ olarak halihazırda kullanıyorum,aralarındaki farklar,LG beyazları daha gerçekçi gösterir,Asus'ta renkler yapaylığı fark edilecek düzeyde daha canlıdır,menü kullanımı ve ek özelliklerin stabilitesi açısından ise Asus LG'ye göre daha performanslıdır.
 
TUF serisi hiç alınmamalı, direkt eleyin. 27GL850 ise indirime girmiş ama kontrast ve siyah eşitliği açısından çok kötü bir model. Dell S2721DGF ikisinden de daha iyi olur.
 
Bekleyebilirseniz Dell 27" S2721DGF öneririm. İtopya'nın internet satışında kalmamış ama elbet yerleştireceklerdir. Bu bütçede en iyi seçenektir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Herkes aynı şekilde görmez. Monitör alırken mutlaka bir mağazada ya da başka bir şekilde çalışır halde panelini görerek alın. Ben 2 yıldır 27GL850 modelinden 3 tane kullanıyorum, memnunum ama başkası memnun olmayabilir. Denilen kontrast sorununu da hiç yaşamadım, başka bir göz bunun eksikliğini yakalar belki.

Renk açısından ise önceden kullandığım Asus PG279Q modellerinden daha iyi geldi bana. Mağazada test edip beğenerek aldım LG monitörleri.
 
Her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim... Çok yardımcı oldunuz gerçekten. Özellikle önerdiğiniz monitöre baktım ve gerçekten çok hoşuma gitti. LG'ye 3.300 verene kadar Dell'e 3.500 verilebilir. Umarım İtopya'ya gelir çünkü Amazon TR'de çok pahalı.
 
@Uchiha Shisui Aaaa evet, salak ben. Oraya hiç dikkat etmemişim... Siz söyleyince fark ettim. Mağazadan direkt alabilirim. Ayrıca orada testlerini vs. de yaptırabilirim. Daha işime gelir. Yarım saatlik yol zaten. Çok teşekkür ederim! Bu arada, konudan alakasız ama ben de en çok Shisui'yi severim. :D
 

Geri
Yukarı