LG 27GN600-B "entering the Power saving mode shortly" hatası

MasterKing25

Kilopat
Yer
Erzurum
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kart: GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer Beyaz V2 , İşlemci: Ryzen 5800X3D, Anakart: MSI Mag X570S Torpedo Max , Ram: Corsair Vengeance LPX 3600 Mhz 32 GB, Güç Kaynağı: Raijintek Cratos ATX 3.0 850W 80+ GOLD, Monitör: LG 27GN600-B, İşlemci Soğutucusu: Noctua NH-D15, Bilgisayar Kasası: Lian Li Lancool 207 Beyaz, Klavye: Glorious GMMK 2 (96%) Full Size - Beyaz, Mouse: Glorious Forge (Blue) Wireless, Kulaklık: HyperX Cloud III Wireless
Merhaba, RTX 3060 ve başlıkta belirttiğim model LG monitör sahibiyim ama aşağıdaki görüntüde gördüğünüz hatayı alıyorum. PC yeniden başlarken veya açılırken normalde görüntü vs. geliyor ama dediğim gibi yeniden başlarken ve açılırken ilk bu hatayı alıyorum. Yardım eder misiniz?

Bende aynı şekilde oluyor. 32gn600b var bende de. Monitöre veri gelmeyince güç tasarrufu için ekranı kapatıyor ve veri gelince açılıyor, normal. Bende de 3060 var.

Çok teşekkürler dostlar, içime su serptiniz.

Bilgisayarı ve monitörü daha yeni aldım ve iki gündür aynı sorunu yaşıyorum bilgisayarımı kullanamadım daha internette birçok forumu siteyi araştırdım ama sonuç yok İncehesap teknik servis de doğru düzgün yardımcı olmuyor nasıl düzelteceğimi bilen varsa anlatabilir mi çözümü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…