LG 27" 27GN750-B 240Hz 1ms 2xHDMI DP 3xUSB HDR IPS FHD Freesync ve G-sync Uyumlu Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 27GN750-B ITOPYA'da.
www.itopya.com
Bu monitörü almayı düşünüyorum da. Bu monitörü kullanan var mı, kullanıyorsa önerir mi?
Daha önce ViewSonic XG2401 24 ınch 144 Hz TN monitörü kullanmaktaydım. BF5, R6 Siege, Warzone gibi oyunlarda yüksek Hz ile oyun oynamak için almıştım. O zamanlar ghosting olmayan 1 ms (GtG veya MPRT) IPS monitörler çok pahalıydı. 8-9 ay önce derinliği 1 metre olan masa yaptırmıştım ve monitöre...
www.technopat.net
144 HZ ama. CS-GO, Valorant gibi yüksek FPS ile yüksek HZ monitör kullanacaksan LG çok yerinde bir tercih.
Aslında durum şu FPS oyunları oynuyorum ben 600 lira daha ucuzuna şu monitörü alacak gibi duruyorum LG nin bu modelinde ışık sızması gibi durumlar olduğunu duydum.
ASUS 24,5" VG259QR TUF GAMING 1Ms 165Hz FREESYNC VE G-SYNC IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Birde param şuanda bozuk monitörüme verilen kağıt yüzünden vatanda duruyor o kağıt ile iade istesem yine bir süre alır ve LG nin indirimi bitebilir gibi duruyor.
Önermem, fiyatına göre düşük özellikleri var.
Biraz daha koyabilirseniz Acer VG272U P önerimdir. Hem daha yüksek parlaklığa hem de %98 DCI P3 renk gamutuna sahip.
Eğer çıkamazsanız Gigabyte G27FC alın, ya %92 ya da %90 DCI P3 renk gamutuna sahipti.
Önermem, fiyatına göre düşük özellikleri var.
Biraz daha koyabilirseniz Acer VG272U P önerimdir. Hem daha yüksek parlaklığa hem de %98 DCI P3 renk gamutuna sahip.
Eğer çıkamazsanız Gigabyte G27FC alın, ya %92 ya da %90 DCI P3 renk gamutuna sahipti.
LG 27" 27GN750-B 240Hz 1ms 2xHDMI DP 3xUSB HDR IPS FHD Freesync ve G-sync Uyumlu Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 27GN750-B ITOPYA'da.
www.itopya.com
Bu monitörü almayı düşünüyorum da. Bu monitörü kullanan var mı, kullanıyorsa önerir mi?