LG 27GN880 DP kablo ile görüntü titreşimi

Çok güzel bir monitör gibi zaten, ben de onu almayı düşünüyorum. İleride ekran katı alırsanız. Tam performans kullanırsınız gerçi ama 120 de çok iyi bir değer zaten.
Gerçekten çok tavsiye ederim inanılmaz kaliteli ve şunu da ekleyim bu ekran bile bana çok büyük geldi aman 27"üstü almayın derim.
 
Gerçekten çok tavsiye ederim inanılmaz kaliteli ve şunu da ekleyim bu ekran bile bana çok büyük geldi aman 27"üstü almayın derim.
Ne zaman aldınız? Nereden almıştınız. Siz aldığınızda ne kadardı acaba? Şu an aten 24 kullanıyorum. 27 yetecektir. Sorun olmazsa, fotosunu atabilir misiniz burdan.
Standına bayıldım bir de.
 
Hocam dediklerinizi yaptım ve görüntü tazeleme hızını 144'den 120 çekince düzeldi ama böyle olmaması lazım değil mi? Yani ekranda bir arıza mı olmuş oluyor?

Arkadaşın dediği gibi desteklenen en fazla yenileme hızı 120 Hz. Sorunun çözülmesine sevindim.
 
Üstad itopyadan aldım 4000tl,cihaz gerçekten başarılı,ama bana çok büyük geldi 24 ise 27 almayın derim belki satabilirim bile 27 gerçekten büyük.
 
Gerçekten çok tavsiye ederim inanılmaz kaliteli ve şunu da ekleyim bu ekran bile bana çok büyük geldi aman 27"üstü almayın derim.
Hocam beyaz bir ekrandayken fotoğraf çekip atabilir misiniz rica etsem? Bende de aynı monitör var mesela google anasayfada ekranın kenarları daha soluk gibi özellikle reader modda iken.
 

Dosya Ekleri

  • WhatsApp Image 2021-02-04 at 20.28.26.jpeg
    WhatsApp Image 2021-02-04 at 20.28.26.jpeg
    56,7 KB · Görüntüleme: 30
  • WhatsApp Image 2021-02-05 at 15.18.02.jpeg
    WhatsApp Image 2021-02-05 at 15.18.02.jpeg
    45,3 KB · Görüntüleme: 42
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı