Benzer bir modeli kullanıyorum (27GL850-B). Renkler muazzam. Panel oyunlar için yeterince hızlı, tepki süreleri gerçekten iyi. Tek sıkıntı LG'nin satış sonrası desteği. 3 ölü piksel altına değişim yapmıyorlar. O yüzden ambalajlara ve kutuya titiz davranın açarken. Ölü piksel çıkarsa iade etmenizi kolaylaştırır.
Benzer bir modeli kullanıyorum (27GL850-B). Renkler muazzam. Panel oyunlar için yeterince hızlı, tepki süreleri gerçekten iyi. Tek sıkıntı LG'nin satış sonrası desteği. 3 ölü piksel altına değişim yapmıyorlar. O yüzden ambalajlara ve kutuya titiz davranın açarken. Ölü piksel çıkarsa iade etmenizi kolaylaştırır.
Evet bir kaç firma yapıyor sadece o yüzden belirtmek istemiştim. Bunların dışında Nano IPS panelde şöyle de bir sıkıntı var benim gözlemlediğim, normal IPS panellere oranla IPS glowları biraz daha büyük sanırım. 3 arkadaş indirimle aldık zamanında. Ben 2 kere iade oluşturdum IPS Glow yüzünden. Son aldığım monitör kabul edilebilecek bir düzeyde olunca kullanmaya devam ettim. Arkadaşlarımdan birisi iade edip tekrar aldı, diğeri de iade edip Nano IPS almayacağını söyledi. Yoğunluk olarak normal bir IPS panele göre fazla gelebilir. Umarım şanslı çıkarsınız.