LG 27GP83B-B alınır mı?

• Konuyu başlatan thugg
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 7.993

thugg

Hectopat
Daha fazla  
LG UltraGear 27GP83B-B 27" 1 ms 165 Hz G-Sync - FreeSync Premium 2K QHD Nano IPS LED Monitör 7.135, 48 TL yerine 5.041, 79 TL

Arkadaşlar 5000 TL bütçem var. Fiyat cok uygun gozukuyor. 2K monitor bakiyorum bu butcede. Almali miyim?

Simdiden teşekkürler.

Benzer bir modeli kullanıyorum (27GL850-B). Renkler muazzam. Panel oyunlar için yeterince hızlı, tepki süreleri gerçekten iyi. Tek sıkıntı LG'nin satış sonrası desteği. 3 ölü piksel altına değişim yapmıyorlar. O yüzden ambalajlara ve kutuya titiz davranın açarken. Ölü piksel çıkarsa iade etmenizi kolaylaştırır.

Benzer bir modeli kullanıyorum (27GL850-B). Renkler muazzam. Panel oyunlar için yeterince hızlı, tepki süreleri gerçekten iyi. Tek sıkıntı LG'nin satış sonrası desteği. 3 ölü piksel altına değişim yapmıyorlar. O yüzden ambalajlara ve kutuya titiz davranın açarken. Ölü piksel çıkarsa iade etmenizi kolaylaştırır.

Standart prosedür bu hocam. 1-2 ölü pikselde değişim yapan benim bildiğim sadece AOC ve Dell var. Kalanlar 3 veya 5 piksel istiyor en az.

Standart prosedür bu hocam. 1-2 ölü pikselde değişim yapan benim bildiğim sadece AOC ve Dell var. Kalanlar 3 veya 5 piksel istiyor en az.
Hatırladığım kadarıyla Dell de sadece bazı ürünlerinde ''parlak piksel'' çıkarsa iade alıyordu, ölü piksel için Dell'in de en az 5 şartı var sanırım.

Evet bir kaç firma yapıyor sadece o yüzden belirtmek istemiştim. Bunların dışında Nano IPS panelde şöyle de bir sıkıntı var benim gözlemlediğim, normal IPS panellere oranla IPS glowları biraz daha büyük sanırım. 3 arkadaş indirimle aldık zamanında. Ben 2 kere iade oluşturdum IPS Glow yüzünden. Son aldığım monitör kabul edilebilecek bir düzeyde olunca kullanmaya devam ettim. Arkadaşlarımdan birisi iade edip tekrar aldı, diğeri de iade edip Nano IPS almayacağını söyledi. Yoğunluk olarak normal bir IPS panele göre fazla gelebilir. Umarım şanslı çıkarsınız.

Sizce bu model ile MAG274QRF arasında ne gibi farklar var şuan arasında 900 tl civarı bir fark var ? Hangisi daha iyidir

Sizce bu model ile MAG274QRF arasında ne gibi farklar var şuan arasında 900 tl civarı bir fark var ? Hangisi daha iyidir

Birisi Rapid IPS diğeri Nano IPS panele sahip. Rapid IPS hız tarafında biraz daha iyiyken Nano IPS renk tarafında biraz daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı